Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~Swift niezalogowany
28 czerwca 2011r. o 10:04
Ja jak już mam chęć na pizze, a nie mam ochoty samemu jej zrobić to albo Peppe (choć z jakością to różnie bywa - zależy kto kucharzy), Aniołek (o dziwo dobra tam pizza jest), u przyjaciół (rewelka).

Kiedyś lubiłem jadać w Rafaello, ale coś się popsuło i już pizza tam nie jest taka dobra jak kiedyś, a szkoda. Możliwe, że niebawem zasmakuje pizzy z Joker`a, bo dużo ludzi poleca.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~an niezalogowany
28 czerwca 2011r. o 12:25
joker :)
4168
#Gustavo nieaktywny
28 czerwca 2011r. o 13:25
~Swift napisał(a): Ja jak już mam chęć na pizze, a nie mam ochoty samemu jej zrobić to albo Peppe (choć z jakością to różnie bywa - zależy kto kucharzy), Aniołek (o dziwo dobra tam pizza jest), u przyjaciół (rewelka).

Kiedyś lubiłem jadać w Rafaello, ale coś się popsuło i już pizza tam nie jest taka dobra jak kiedyś, a szkoda. Możliwe, że niebawem zasmakuje pizzy z Joker`a, bo dużo ludzi poleca.

Pizza u przyjaciół rewelka ??? to cie nieźle poniosło :D :D najgorsza pizza w mieście to jest ;)
~Katerina niezalogowany
28 czerwca 2011r. o 13:39
EL PABLO....bo pizzę jem tylko preawdziwą, jak wew Włoszech na cienkim cieście. mniam!
7122
#kkkkkk nieaktywny
28 czerwca 2011r. o 13:40
osobiście wole jedzenie z gyrosa moim zdaniem całkiem dobre i nie drogie
~; niezalogowany
28 czerwca 2011r. o 15:07
a jaka jest pizza w antice? jadł ktoś ?
7156
#Krolik nieaktywny
28 czerwca 2011r. o 15:38
Najlepszą Pizze w Bolesławcu, moim zdaniem można zjeść w Jokerze,El Pablo,i klubie "Dancing" na górze sklepu Liliput.
~ niezalogowany
28 czerwca 2011r. o 15:43
to , że w el pablo jest bród to normalka
u przyjaciół pizza jest tragiczna
tylko peppe i ciekawi mnie joker
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Zapraszamy