Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~ddddddddddd niezalogowany
14 sierpnia 2011r. o 11:10
polecam pizzę mojej mamy :):):)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2444
#raven nieaktywny
14 sierpnia 2011r. o 12:12
~ddddddddddd napisał(a): polecam pizzę mojej mamy :):):)

To daj do niej nr :] :]
~ niezalogowany
14 sierpnia 2011r. o 17:56
Szczerze polecam pizzę z JOKERA. Rewelacja!!! Natomiast nie polecam ANTICI piec niby profesjonalny ale sama pizza w sobie TRAGEDIA. UWIELBIAM PIZZĘ!!!
~ niezalogowany
14 sierpnia 2011r. o 17:59
Też jadłem z ANTIC-a - TEŻ NIE POLECAM. Pizza niesmaczna, przywieziona prawie zimna. Lepiej jeść z pewnych źródeł, niż myśleć, że coś nowego to pewnie dobre. Nie polecam.
~pIZZA niezalogowany
14 sierpnia 2011r. o 18:03
joker GÓRĄ!!!
~Kaszanka niezalogowany
14 sierpnia 2011r. o 19:34
El Pablo i Joker.
~ niezalogowany
14 sierpnia 2011r. o 20:52
El Pablo lipa.
Ciasto cienkie jak polsilwer.
Zamowilem kiedys na grubym ciescie,doplacilem 2PLN i dostalem taka sama.
Jak zapytalem barmanki (telefonicznie)czym sie rozni ciasto cienkie od grubego,poza cena,to odpowiedziala,ze ona nie wie,to kucharz robi ciasto.
I nie dajcie sie nabrac reklamom,ze duza pizza ma 50cm srednicy
~Paweł K. niezalogowany
15 sierpnia 2011r. o 0:50
El Pablo moim zdaniem najlepsza pizza w Bolesławcu.
Jadałem w wielu pizzeriach w Bolesławcu ale po raz pierwszy w El Pablo dostałem pizzę w której czuć smak składników a nie smak 2 kilogramowego ciasta. Pizza w El Pablo jest faktycznie na prawdziwym cieniutkim cieście a w dodatku jest ono chrupiące, nie mylić ze spalonym:). Dla mnie cienkie ciasto to zaleta, dla innych może i wada.
Jeżeli komuś nie pasuje cienkie ciasto to może jechać do italian. Tam dostanie jak ja to określam - kawał chleba a nie pizze.
Co do rozmiarów to w El Pablo jest 50 cm i na potwierdzenie tej tezy wystarczy się do nich przejść i zobaczyć jak barmanka przynosi innym ludziom zamówioną pizze.
Reasumując: Jak ktoś chce zjeść prawdziwą pizze a nie kawał grubego ciasta spieczonego i bez smaku to polecam El Pablo. Piszę z pozycji konsumenta, który jadł w italian, pepe, jokerze, kamie, willisie oraz sawanie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.