Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~Kali niezalogowany
15 sierpnia 2011r. o 8:45
Ja jadam tylko pizzę z Jokera i najczęściej nr 15. Na pewno nigdy nie zjem pizzy z Italian. Dobrą pizzę dają też w restauracji koło Kauflanda. Tam w ogóle jest dobre żarło. Mimo wszystko Joker jest na topie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Były pracownik :) niezalogowany
15 sierpnia 2011r. o 11:31
Tak chwalicie pizze z Italian`a a jakbyście wiedzieli jak te pizze są przygotowywane zmienilibyście szybko zdanie. Zaczynając od ciasta... NIESPODZIANKA!!! To gotowe mrożone placki od Kruka, a nie ciasto pieczone w pizzerii. Warzywa przywożone są często już nadpsute, a ser to nie ser żółty, a blok seropodobny. Życzę SMACZNEGO !! :/
~ niezalogowany
15 sierpnia 2011r. o 16:41
~Kali napisał(a): Dobrą pizzę dają też w restauracji koło Kauflanda. Tam w ogóle jest dobre żarło. .

chodzi o pizzę w barze na stacji paliw?
~ja niezalogowany
15 sierpnia 2011r. o 17:00
wolles w nowogrodźcu, pizza chilli z kurczakiem, kukurydzą, papryką - palce lizać
4199
pinio65
15 sierpnia 2011r. o 18:28
Polecam w Anticca. Wczoraj jadłem. Super !!!
2963
#rulongab nieaktywny
15 sierpnia 2011r. o 18:45
Ja polecam Raffaelo drogo ale bardzo smacznie :D
~karolina7710 niezalogowany
15 sierpnia 2011r. o 22:52
Kurna Chata ;)
~pizzamen niezalogowany
16 sierpnia 2011r. o 9:20
Tylko nie pepe pizza - nowe ciasto to istna podeszwa, ichnie sztućce na tym się mi wyginały - o czekaniu przeszło godzinę nie wspomnę... ;(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.