Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

5777
#agaser nieaktywny
21 września 2011r. o 23:26
a ja dziś jadłam pizzę w byłym barze Kama i powiem wam,że bardzo dobra była.Smaczna i swieżutka.Polecam.Po kiepskiej jakości jedzeniu z Kamy ślad nie pozostał. Mało tego,jako,że kiedyś odbywałam staż w Kamie i jakiś sentyment mi pozostał,miałam wielką ochotę sprawdzić jak wygląda zaplecze,czy i tam zmieniło się in plus.Ku mojemu zaskoczeniu takiej czystości nie widuję się w wielu miejscach-wiem bo od zaplecza poznałam kilka lokali.Obecna Caffe Paris zasługuje na to by dać jej szanse.Szef bardzo miły człowiek,nie wiem jak inne jedzonko ale ich pizza nr 5-za krec ista.Mam zamiar wybrać się tam z dziećmi po wypłacie.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
217
#Anonim217 nieaktywny
21 września 2011r. o 23:31
to aż tak drogo że na wypłate trzeba czekać??
~... niezalogowany
21 września 2011r. o 23:38
Jooker
5777
#agaser nieaktywny
21 września 2011r. o 23:38

to aż tak drogo że na wypłate trzeba czekać??

nie,ceny normalne-ale matka z trójką dzieci pod koniec września z reguły musi się liczyć z pieniędzmi :-)
~ niezalogowany
22 września 2011r. o 0:40
w pepe zmniejszyli rozmiar pizzy. juz sie nie oplaca.
~ania niezalogowany
22 września 2011r. o 8:29
tylko joker rewelacja,pepe okropna
~ niezalogowany
22 września 2011r. o 13:02
joker to porażka- na zamówienie trzeba czekać 1,5 godziny....:(
bardzo dobra w pepe ale trzeba trafić na tą dobrą panią od pieczenia pizzy- ogólnie na 10 zamówien z jedną było coś nie tak
4076
#ediita2 nieaktywny
22 września 2011r. o 15:29
El pablo
:P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza