Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~ niezalogowany
9 kwietnia 2012r. o 13:29
~MaKo napisał(a): ostatnio jedliśmy pizzę w Chili Pizza. była przepyszna. dla mojego trochę za krótko pieczona, ale mi odpowiadała.. mięciutka, i po prostu PYSZNA!! jedliśmy też zapiekankę-dla mnie lepsza nawet niż w Antice, gdzie jadłam zapiekanki do tej pory.. miła atmosfera i fajnie pachnie "nowością". i co najważniejsze-pizzą i zapiekanką najedliśmy się do syta, a głodomorki z nas niezłe, zwłaszcza jeśli chodzi o pizzę:P

gdzie to jest ? ;-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~MaKo niezalogowany
9 kwietnia 2012r. o 13:40
koło "kerfura", tam, gdzie był kiedyś fair play.
~miejscówka niezalogowany
9 kwietnia 2012r. o 13:52
Słyszałem że tam niby dobre piwo mają chyba się dzisiaj wybiorę :D
~ niezalogowany
9 kwietnia 2012r. o 17:35
na prusa jeszcze jedna pizzeria powstanie,ciekawe...
~ niezalogowany
9 kwietnia 2012r. o 17:51
~PJK napisał(a): CO JAK CO ALE JA LUBIE PIZZE Z ITALIANA A TAK POZA TYM TO JA SAM ROBIE DOBRA Z TEGO CO MOWIA ZNAJOMI :D
Z ITALA NAJLEPSZE
~ niezalogowany
9 kwietnia 2012r. o 19:55
~ napisał(a): na prusa jeszcze jedna pizzeria powstanie,ciekawe...

po co mało mało ich juz jest wole kolejny obuwniczy
3361
#vespa nieaktywny
12 kwietnia 2012r. o 11:05
Czy pizzeria Mała Tunezja jeszcze działa?
Dwa razy robiłam podejście - w weekend, pod wieczór i było zamknięte.
~ niezalogowany
12 kwietnia 2012r. o 15:56
najlepsza pizza bedzie na prusa w powstajacym biesiadowie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza