Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~DZIDZI niezalogowany
12 kwietnia 2012r. o 17:09
kurde sam chcialem biesiadowo u nas otworzyc :/ ogolnie baaaaaaaaaaardzo duza pizza, ciekawie sformulowane menu, 3 sosy gratis i nie jest drogo , www.biesiadowo.pl mozna sobie zobaczyc cennik
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8196
#basienkaa00 nieaktywny
12 kwietnia 2012r. o 18:59
Najlepsza w Willisie ;)
~~225 niezalogowany
13 kwietnia 2012r. o 22:18
8 marca było otwarcie nowego baru Vis a Vis ul.Starzyńskiego tam dają dobre jedzonko,wielkie porcje za przyzwoitą cenę-polecam mają chyba dowóz
~LOLALOL niezalogowany
13 kwietnia 2012r. o 22:49
Ja tam się nie mogę doczekać tego całego Biesiadowa :) Oscypek i żurawina kusi :) Orientuje się ktoś kiedy otwarcie?
~xyz niezalogowany
13 kwietnia 2012r. o 23:03
Polecam El Pablo ;)
~ niezalogowany
15 kwietnia 2012r. o 19:02
A Ja kiedys polecilbym aniolek,ale wczoraj dostalem pizze z niedopieczonym i strasznie slonym ciastem.
Niedopieczonym tzn zakalec
5134
#TOjsienka nieaktywny
15 kwietnia 2012r. o 19:04
Jak każdemu czasami tak się zdarzy że coś nie wyjdzie mimo największych starań

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~grysik niezalogowany
16 kwietnia 2012r. o 14:36
Kiedyś nie smakowała mi w el Pablo, bo mieli za twarde ciasto, teraz jest pyszniutka. Zamawiam zawszę na dowóz, ale podobno zmienił się wystrój to chyba się wybiorę osobiście. Byliście już?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Zapraszamy