Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

4605
lestat
2 września 2012r. o 12:25
Czytam te posty i wydaję mi się, że nigdy nie jedliście dobrej pizzy. W Bolesławcu nie ma takiej, no może coś zbliżonego do pizzy to ta z Antiki, pozostałe to kluchy z kiepskimi dodatkami.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
2 września 2012r. o 16:19
mylisz sie, w boleslawcu jest dobra pizza, RAFAELLO, I tylko tam
~falco,plis!! niezalogowany
2 września 2012r. o 16:21
:D
~Selena niezalogowany
2 września 2012r. o 16:22
Biesiadowo :) naprawdę polecam :)
~ niezalogowany
2 września 2012r. o 16:24
Tylko i wyłącznie FALCOWO :)
Numer telefonu podam później! :)
~ niezalogowany
2 września 2012r. o 16:41
lestat napisał(a): Czytam te posty i wydaję mi się, że nigdy nie jedliście dobrej pizzy. W Bolesławcu nie ma takiej, no może coś zbliżonego do pizzy to ta z Antiki, pozostałe to kluchy z kiepskimi dodatkami.

popieram, dokładnie to są kluchy
~ niezalogowany
2 września 2012r. o 21:45
~ napisał(a): mylisz sie, w boleslawcu jest dobra pizza, RAFAELLO, I tylko tam

przeciez jest wystawione na sprzedaż :|
~jaaa niezalogowany
2 września 2012r. o 21:53
A co powiecie na lokal "u przyjaciół" ? byłam tam 2 razy, sałatki są w miare,za pizzą nie przepadam więc nie wiem...ale... byłam pierwszy raz i niby wszystko było oki, kolejnym razem zastałam tam po prostu brudny lokal i już nie wróciłam. na stołach , obrusach ...resztki jedzenia..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza