Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

3894
#renegat nieaktywny
27 sierpnia 2012r. o 22:02
nie polecam italian tam ciasto nie jest robione na miejscu, tylko w nocy w którejś z piekarni pieką ciasto, które jest później podpiekane z resztą dodatków !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~meli niezalogowany
28 sierpnia 2012r. o 0:23
Polecam El Pablo(szczególnie pizzę z brokułami), odradzam Italian(grube ciasto i zawsze mokre przy dowozie).
525
#MX nieaktywny
28 sierpnia 2012r. o 1:48
heh, Italian dawno się popsuło, kiedyś po długim czasie omijania tej pizzeri skusiłem się i.. znów drożdżowa buła.. Italian miało dobrą pizzę jedynie na początku działalności.
~Tomek niezalogowany
28 sierpnia 2012r. o 8:35
Ja polecam You and Me na Łukasiewicza - pyszna i naprawdę duża pizza.
~klient niezalogowany
28 sierpnia 2012r. o 14:26
niech w końcu Ci z you&me przestaną chwalić samych siebie. pizze mają do bani jedyne co tam dobre to soki lody i miła obsługa. reszta to jeden wielki bufet. w pizzeri to tylko pizza i ewentualnie kilka dodatków do menu a tam od pizzy przez makarony, pierogi po hamburgery. co to wogóle jest????
~roboT CHROBOT niezalogowany
28 sierpnia 2012r. o 14:32
Tylko JOKER
206
#Member nieaktywny
28 sierpnia 2012r. o 14:49
~klient napisał(a): niech w końcu Ci z you&me przestaną chwalić samych siebie.

Ja chwalę pizzę z Me&You - a nie mam z nimi nic wspólnego

~klient napisał(a): jedyne co tam dobre to soki lody i miła obsługa

Jak dla mnie to całkiem sporo, miła obsługa to rzecz jak najbardziej istotna. Dobre soki do popicia dobrej pizzy to również istotna kwestia, a jak sam wspominasz dobre lody na deser, to świetna sprawa. Więc czego jeszcze potrzeba, żeby ten lokal był dobry wg Ciebie? Spróbuj tworzyć własną kompozycję - tu odejmij tu dodaj to co Ci smakuje (ja tak zawsze robię) i pizza pierwsza klasa.

~klient napisał(a): menu a tam od pizzy przez makarony, pierogi po hamburgery. co to wogóle jest????

Hmm moim zdaniem jest to szeroka gama produktów - dostosowana do klienta, dla każdego coś dobrego. Chyba dobrze bo wszystko to nie wymaga wiele wysiłku i czasu do przygotowania. Dostajesz dobre jedzenie szybko i smacznie.

Sam nie wiem co ja ich tak wychwalam(choć to prawda) powinni mi jakąś pizze za free zaserwować :D

Ty za mnie nie umrzesz, więc nie mów jak mam żyć.
~Lukasz niezalogowany
2 września 2012r. o 9:30
~Tomek napisał(a): Ja polecam You and Me na Łukasiewicza - pyszna i naprawdę duża pizza.

Ludzie, ta pizza nawet nie przypomina pizzy. Szkoda pieniędzy i kubków smakowych. Poza tym po tym zakalcowatym i twardym cieście można się rozchorować. Nie mieszajcie ludziom w głowach i nie chwalcie czegoś co jest beznadziejne.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!