"Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartę i zaczynać na nowo.
~♥~
Każde słowo i każdy gest, które obdarzają przebaczeniem, niosą pokój.
~♥~
Żyjemy zbyt krótko, a nasz świat jest zbyt mały, aby czynić go polem walki"
Phil Bosmans
Miłego dnia Bajarze :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Tańczyć każdy może trochę lepiej lub... w każdym wieku:)
Z okazji Światowego Dnia Tańca, wszystkim lubiącym tańczyć życzę..."otwartych lokali" :D
Miłego dnia Bajarze:*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
"Wziąłem całe światło słońca i deszcz
Całe moje szczęście i cały mój ból
Gwiazdy z ciemnego wieczoru i błękitne porankowe niebo I wysłałem je w moim liście do ciebie"
Nie jest dobrze :| :D
[img=1619847580_x4vvkrq.jpg]
[img=1619847612_p9afyy7.jpg]
"Kończ, po co ten ciągły hałas,
Sam zdwoić go wciąż się starasz,
Tak Cię uczyli od lat,
Tylko krzykiem zdobywa się świat,
A to nie tak, nie tak!"
...
[img=1619930919_9cascki.jpg]
Miłego dnia Bajarze :*
Dopisane 03.05.2021r. o godz. 07:31:
Dzień dobry:)
[img=1620019349_2xf3mmh.jpg]
Z dzisiejszym grillem może być różnie, ale jedno jest pewne...
[img=1620019399_08yvfdn.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.