Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

15845
#MissWiedzyUczuc nieaktywny
9 maja 2021r. o 15:35
E napisał(a): Piękny, słoneczny, zachęcający do spacerów i spotkań:)

I jest taki:):):)()):) Spacerek po obiadku wskazany:):)(:()):):):)
[img=1620566873_92v0mfb.jpg]

Dobrze też podzielić się słoneczkiem,które nosimy w serduchu;):)):)
[img=1620566956_4og1sw2.jpg]
Mam na myśli te dwie zbłąkane duszyczki,które tutaj od czasu do czasu warczą na siebie i sobie odgrażają pięściami:(:(:(:([img=1620567232_891vjmv.jpg]

Do następnego Bajeranci.....;):):) Spacerek po lesie czeeeka;):):):)

kochaj, a będziesz kochany...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
9 maja 2021r. o 16:18
zgłoszono...
będzie tu ''czyściej'' i spokojniej ...
22258
#Horus nieaktywny
9 maja 2021r. o 20:08
śmiecisz...
więc do modercji...
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 maja 2021r. o 20:34
Wykasuj też MisWiedzyUczuć baranie :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
9 maja 2021r. o 20:43
a za co?

chamie...:D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 maja 2021r. o 21:23
Droga Miss , wcięty jestem , to fakt , ale rozmawiałem telefonicznie z Kumplami z rampy ... nie dzwoniłem tylko do Lucjana i Przema , a do Janusza telefonu nie mam , ale mam do kloszardów na Bielskiej ... Kumpel Kuternoga ... ten z lornetką ... jeszcze żyje , choć zaszczepiony , dzisiaj wódę chlaliśmy i gadałem z Kumplem Adasiem ... Jest ok. radzi sobie

Dobranoc Droga Miss :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
15845
#MissWiedzyUczuc nieaktywny
9 maja 2021r. o 21:34
Dobranoc, panuj nad swoim językiem Pannozdzieckiem :) :){P:):) Nie warto kopać się z osiołkiem. [img=1620588740_1zooirc.jpg]

Kolorowych snów Bajeranci ;):):) [img=1620588836_b6lbafv.jpg]

Dobranoc :):):):)

kochaj, a będziesz kochany...
6979
E
10 maja 2021r. o 6:23
Dzień dobry:)

[img=1620619985_xfkudos.jpg]

"Będę mieć dziś to czego chce
Dobrą myślą zarażę Cię
To co cieszy od teraz liczy się"

MissWiedzyUczuc napisał(a):
E napisał(a): Piękny, słoneczny, zachęcający do spacerów i spotkań:)

I jest taki:):):)()):) Spacerek po obiadku wskazany:):)(:()):):):)

Słoneczny był, spacer udany, o spotkaniu nie wspomnę -100% realizacji :)

Miłego dnia Bajarze:*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza