Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~~GosiaM niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 17:30
W każdym bądź razie było i minęło bezpowrotnie i nie ma co tego nawet ruszać. Dla tych co chcą wciąż mieć jakiś kontakt to jestem i chyba łatwo mnie w sieci odnaleźć, a tutaj ..... zapewne się odezwę z okazji kolejnych świąt.
Pozdrawiam serdecznie ( uśmiech ).
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskraworudy Omieg niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 17:54
Drogie panie z tego tematu , nie dajcie sie nabrać na grafomanskie teksty tego śliskiego typa .

Do typa: napisz coś o pissiorach i ukrach , to ci najlepiej wychodzi .
~~znajomy z priv niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 17:55
~~GosiaM napisał(a): W każdym bądź razie było i minęło bezpowrotnie i nie ma co tego nawet ruszać. Dla tych co chcą wciąż mieć jakiś kontakt to jestem i chyba łatwo mnie w sieci odnaleźć, a tutaj ..... zapewne się odezwę z okazji kolejnych świąt.
Pozdrawiam serdecznie ( uśmiech ).

I ja.
~~ niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 18:19
~~GosiaM napisał(a): O paskudo jeden, ja tu chyba mam bloka i nawet Cię miotłą zdzielić nie mogę.

(●'◡'●)
cmok ale w czółko
(●'◡'●)

~~skorn niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 18:22
Cmoka bym dał ,ale nie lubię kobiet
~~Bax niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 18:30
Szczęśliwego Nowego Roku !
Pozdrawiam zza krzaczorów :-)
:)
~~Janusz z poddasza niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 18:35
~~Bax napisał(a): Szczęśliwego Nowego Roku !
Pozdrawiam zza krzaczorów :-)
:)

Również konkurencie
~~taki tam niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 18:38
A więc starym zwyczajem psssssssssssssssssssssyt bo się wydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Nowe domy!