Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HOT-SPOTY w Bolesławcu - co z nimi?

~NN niezalogowany
30 września 2010r. o 10:36
Czy ktoś wie co się dzieje z tak szumnie reklamowanymi bolesławieckimi hotspotami? Przy próbie połączenia się poprzez hotspoty zainstalowane na ul. Gałczyńskiego od ponad miesiąca pojawia się komunikat: "nieprawidłowa nazwa serwera". Czy ktoś wie jaka jest przyczyna?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~'OP niezalogowany
30 września 2010r. o 14:02
przyczyną jest pewnie zepsuta fontanna ... ;P
trzeba oszczędzać na naprawę '
1076
#roberttre nieaktywny
30 września 2010r. o 15:04
z przedszkola na Jana Pawła śmiga :)

Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone- jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez mojej zgody jest zabronione!
4878
#mark nieaktywny
30 września 2010r. o 19:06
na słowackiego tez od tygodnia nie mozna sie połączyć to pewnie przez dziwne obiekty na niebie :D
~gnozo niezalogowany
30 września 2010r. o 19:22
Bo u nas w mieście jest jak na studiach.

Zaliczyć i zapomnieć.

Wiadukt : oświetlenie nie działa

Hot Spoty : nie działają jak powinny

Fontanna : awarie

co jeszcze? może zapomniałem o czymś?
4352
#enter nieaktywny
1 października 2010r. o 0:43
Prawde mówiąc to jest tak. Wszystko działało pięknie na początku.
W tej chwili ... nie. Hotspot_ZEC przestały działać od pewnej pamiętnej burzy, ale nie pamiętam czy przed dniami czy w trakcie dni ceramiki. od dzisiaj nie mam kompletnie żadnego sygnału z Hotspot_MZS2 na Jana Pawła. Czyli co najmniej 2 już padły. Zresztą to samo tyczy sie INFOkiosku w rynku. Nie zależy mi na tym ale szkoda pradu na coś co niedziała. Od ok 2 tygodni jest on niezmiennie zawieszony , czego nikt nie pilnuje.
~kasztan niezalogowany
1 października 2010r. o 1:06
A dla mnie to dość uciążliwy kłopot z niedziałającymi hot-spotami, ponieważ do internetu zaglądam góra raz dziennie aby sprawdzić pocztę i może z dwie stronki więc wykupywanie internetu np. w Dialogu czy Neostradzie raczej mi się nie opłaca. I tutaj świetnie sprawdzały się hot-spoty. Darmowe, stabilne aczkolwiek niezbyt szybkie łącze. Świetnie sprawdzało się dla kogoś kto nie potrzebuje łącza w domu. A tu od dłuższego czasu hot spot na ciepłowni nie działa (sygnał jest ale nie można się zalogować), na przedszkolu na Jana Pawła z trzech punktów padły dwa, pozostał jeden, do tego u mnie ledwo łapię sygnał... Szkoda. Mam nadzieję, że miasto zadba o naprawę tego problemu. Pozdrawiam.
4878
#mark nieaktywny
2 października 2010r. o 10:19
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo