~PISANKA T080 pozdrawiam napisał(a): Ambicją pracodawcy powinno być to, by dać swoim pracownikom lepsze wynagrodzenie niż w konkurencyjnych firmach. A ambicją pracownika powinno być umożliwienie tego pracodawcy. Tyle że w tym zakładzie się nie uda bo, pierwsi z inicjatywą powinna wyjść kadra kierownicza by później, oczekiwać większej produktywności i efektywniejszej pracy od podwładnych. Ale pierw oczekują, później obiecują, a na koniec nie dotrzymują słowa. Fakt nie robię już 2 rok w zehnder ale z tego co usłyszałem od kolegów, oraz to co się tu wypisuje to nic się nie zmienia. Kolesiostwo tak samo jak niszczy ten kraj, tak samo niszczy każdy zakład. Bo zamiast dbać o pracownika który stara się, wykazuje oraz nie patrzy na innych nie jest doceniany przykre... Wolą dbać o uchostrzelców którzy ch''em gruchy zbijają, wiadomo za stołek trzeba się trzymać dwoma rękoma by z niego nie spaść. Pozdrawiam całą stara gwardie z obszaru spawania!!!!Ja cie ile myślałes nad tym co napisałeś :D :D :D :D :D :D
~ napisał(a): A kto zabronil sie uczyc?
Ja pracowalem jako pracownik fizyczny i w miedzy czasie robilem studia.
No i rzeczywiscie, mam teraz klimatyzowane biuro.
Sprobuj