Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nauka jazdy - która najlepsza?

~Kasia1609 niezalogowany
11 stycznia 2012r. o 16:44
Jeśli jest ktoś chętny do pana zenka to bardzo gorąco polecam jako instruktora Pana Kamila. Wspaniały człowiek i bardzo dobrze uczy jezdzic:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 stycznia 2012r. o 20:07
a ja nie polecam nauki jazdy u pani Małgorzaty Basiura w Nowogrodźcu. kurs jest wydłużony maksymalnie, ta pani nie ma czasu uczyć bo poza nauką jazdy pracuje w przedszkolu, non stop wymyśla jakieś wymówki (chora, auto zepsute itp.), a na dodatek nie odbiera telefonów nie można się z nią umówić na jazdę, nie odpisuje nawet na smsy. po prostu tragedia, mój kurs trwał tam ponad pół roku.
~kinga:) niezalogowany
11 stycznia 2012r. o 20:26
ja również polecam Pana Zenka i instruktora P. Kamila:) super instruktor, dodam ze zdałam za pierwszym razem :)
4362
#Phineas nieaktywny
11 stycznia 2012r. o 20:26
~Ania napisał(a): Ja w szczególności polecam Szkołę Jazdy Oleksy. Jest nie drogo a naprawde bardzo dobrze uczy ten gość. TO już zależy od Was, ale ja jestem zadowolona :)

Też polecam. Słyszałem wiele dobrego o tym gościu. Mojego kumpla nauczył jeździć. A jeśli jego nauczył to każdego nauczy. Uwierzcie.
A i podobno pan Oleksy jest wogóle bardzo sympatyczny.

Miałem nawet jego wizytówkę ale zgubiłem wiec namiaru nie podam.
~Dagi niezalogowany
11 stycznia 2012r. o 22:02
~kaziu xxx napisał(a): a ja tak dodam od siebie stanowczo odradzam szkołę "eska" podejście do kursantów beznadziejne jeśli nie jesteś mistrzem kierownicy zapomnij o zdaniu.

Nigdy w życiu przed kursem nie siedziałam za kółkiem. Na pierwszej jeździe nawet bałam się odpalić :D I jakoś zdałam, wcale nie trzeba być mistrzem kierownicy, żeby zdać!!!
Mój instruktor w szkole"ESKA" włożył w moją naukę dużo pracy, a nawet serca :) A cierpliwość miał anielską, bo to ja denerwowałam się i krzyczałam na niego, a on i tak z pokorą i spokojem, nadal mnie uczył... i nie zabił :D
Z perspektywy czasu, gdybym była wtedy na jego miejscu, to bym siebie trzepnęła w łeb za takie zachowanie, jak wtedy moje :D
Tak więc polecam ESKĘ
3046
#sentinel nieaktywny
23 stycznia 2012r. o 18:53
~B napisał(a): Witam, potrzebuję wykupić sobie kilka godzin żeby podszkolić się w jeżdzie (mam prawo jazdy) szukam najtańszej szkoły lub prywatnie. Orjętuje się ktoś w cenie takiej godziny?

GG 2563898
~kloud niezalogowany
23 stycznia 2012r. o 19:03
ja rowniez uwazam ze OLEKSY jest bardzo dobry,szkoli znakomicie,i wyniki sa zadowalajace. pozdrawiam
4190
#Detonator nieaktywny
23 stycznia 2012r. o 19:09
Żadna w naszym mieście i nie tylko nie uczy się zasad i techniki jazdy tylko ile trzeba skasować za godzinę jazdy. Jak widzę jak L ki parkują pomiędzy autami na parkingach to aż mnie szlag trafia. Duży plac dobry ręczny i ognień. Bo to czego uczą to kpina. Połowa instruktorów sama nie umie jezdzić a jeszcze uczą innych.Pozbierać licencję i będzie spokój. To jest prawda i smutna ale nie uczy się techniki jazdy i to jest problem z nowymi niedoświadczonymi kierowcami!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!