trol napisał(a): Tutaj najważniejsze jest to aby instruktor nie był nerwowy, i potrafil nauczyc tlumaczac ci twoje bledy
AGENTKAOO1 napisał(a): Ja z calego serca polecam pana Piotra z PLUSA.Czlowiek ten ma anielska cierpliwosc,tlumaczy nawet po 100razy jak ktos tego potrzebuje,doklanie wyjasnia.,uczy wszystkiego....duzo jezdzenia po legnicy.Profesjonalne podejcie.I z kasa tez mozna sie dogadac.Ja przed kursem nie siedzialam nawet za kolkiem a zdalam,no za 2 razem(ale to przez swoja pewnosc siebie na placu :/ ).Naslodzilam,ale jest tego wart :)zgadzam się z tą opinią:)
~aga napisał(a):AGENTKAOO1 napisał(a): Ja z calego serca polecam pana Piotra z PLUSA.Czlowiek ten ma anielska cierpliwosc,tlumaczy nawet po 100razy jak ktos tego potrzebuje,doklanie wyjasnia.,uczy wszystkiego....duzo jezdzenia po legnicy.Profesjonalne podejcie.I z kasa tez mozna sie dogadac.Ja przed kursem nie siedzialam nawet za kolkiem a zdalam,no za 2 razem(ale to przez swoja pewnosc siebie na placu :/ ).Naslodzilam,ale jest tego wart :)zgadzam się z tą opinią:)