Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~Elite niezalogowany
4 grudnia 2015r. o 16:10
A czemu masz w ogóle przychodzić do pracy 26 Grudnia? To jest święto, masz prawo nadstawić im d.pe i mogą Cię w nią tylko pocałować, dodatkowo jest to sobota. Czasem was nie rozumiem, potraficie dużo szczekać, a mało robić. Mnie się nie podobało i złożyłem wypowiedzenie, dziś jestem szczęśliwym człowiekiem i nie muszę się martwić o głupie wysyłki, które są nieumiejętnie planowane. Nie muszę się martwić o to, że przyjdzie lider i powie, że w sobotę trzeba tyrać. Jak tak dalej będziecie się dawać to sylwestra spędzicie w zakładzie, a petardy będziecie oglądać na przerwie na nocce.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~$$$ niezalogowany
4 grudnia 2015r. o 21:47
26 grudnia nie idziemy do pracy, ale mimo to za ten dzień należy nam się dzień wolny bo święto wypada w sobotę. Kodeks pracy się kłania. Za 26 grudnia ponoć 24 grudnia wolny.
~Scyzi niezalogowany
15 grudnia 2015r. o 16:31
Manipulator rządzi. Nie dosc ze pod koniec jest pompa a takze kondycja sie wyrabia hehe ;)
~Scyzi niezalogowany
15 grudnia 2015r. o 16:32
Manipulator rządzi. Nie dosc ze pod koniec jest pompa a takze kondycja sie wyrabia hehe ;)
~whitejapan niezalogowany
16 grudnia 2015r. o 7:47
26,27 pracujące!! Musicie służyć waszym japonskim pańciom za tysiąć pinćset powodzenia
~ niezalogowany
16 grudnia 2015r. o 23:23
dziwny czlowiek any zakład....tyle na ten temat

Zastosowana autokorekta

~janusze tibaja niezalogowany
17 grudnia 2015r. o 18:57
a jak po podwyzkach? zadowoleni? :D no to teraz norma na zmiane po 300 i zero reklamacji!!! szef placi szef wymaga! zero bubli ma byc, bo w przyszlym roku znowu po 28 zł bedzie! pzdr dla white
~Leon niezalogowany
17 grudnia 2015r. o 20:56
Kto ma odejść to i tak odejdzie, bo kasa to nie wszystko. Także zapowiada się ciężki rok 2016 dla TBAI-a.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza