~obserwator niezalogowany 27 stycznia 2016r. o 18:57
same jestescie sobie winne chodzicie na chorobowe mimo tego ze zadna z was nie jest chora zreszta jak wszyscy widza chodza ciagle te same osoby bo im sie robic nie chce a te co zostaja musza rypac za nie tak bylo jest i bedzie poki sie za te osoby nie wezma. Smiac mi sie chce oj wy biedne meczennice jak wam zle jak wam nie dobrze hie hie hie :>
Chodzą plotki, a mam nadzieję ze to prawda, ze będzie likwidowana zmiana niebieska. Może wtedy pomyślą co niektóre osoby o wywaleniu tych, za które rypiemy. Nie będzie mi wcale szkoda. Kilka już takich poleciało.
Jak nie można wziąć urlopu żeby chwile odetchnąć lub coś pozałatwiać prywatnego to będą się sypać L4. Nie samą pracą żyje człowiek, a co niektórzy już niestety popadli w obsesje żeby uchronić swoje 4L kosztem innych.
Witajcie. W jaki sposób złożyć podanie do pracy w TBAI? Czy są gdzieś przyjmowane w kadrach a może przez @ lub którąś agencję. Podpowiedzcie proszę ...
~OPERATOR TO FRAJER DLA LIDERA niezalogowany 8 lutego 2016r. o 14:48
LUDZIE UCIEKAJCIE Z TEGO ZAKŁADU.....NIE PODEJMUJCIE TAM PRACY..... TO OBÓZ PRACY.... PO 12 GODZ W DZIEŃ DZIEŃ Z 5 MIN. PRZERWĄ Z WIELKĄ ŁASKĄ I PRETENSJAMI....ZA MARNE PIENIĄDZE