Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~ niezalogowany
30 października 2011r. o 12:21
Odpisałam na e-meil.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ja niezalogowany
30 października 2011r. o 12:21
Witam! Również mam rozmowę jutro na 10 i nie mam czym dojechać,jakby ktoś miał wolne miejsce w samochodzie,dołożę się do paliwa,

ja mam na 10.00 podaj maila albo gg
~Ilona niezalogowany
30 października 2011r. o 12:23
mój email: [email protected]
~ja niezalogowany
30 października 2011r. o 12:28
mój email: [email protected]
maila ci napisałam
~IIIIIIIIIIIIIIIII niezalogowany
30 października 2011r. o 21:33
(...) Tak po za tym atmosfera w TBAI jest fatalna. Baby w łyżce wody by Cię utopiły za kasę. Gadanie, obgadywanie to fakt na porządku dziennym.

Zmoderowano 30.10.2011 godz.21:37 - powód: offtop (sentinel)
~ niezalogowany
31 października 2011r. o 8:00
~chińczyk napisał(a): jaki system japoński co wy gadacie?robią z nami co chcą i jak chcą.zrobili sobie na naszych terenach małe chiny za dolara.obojętnie jaka firma,zakład itp.ale powinni określać zarobki wedługł cen w sklepach,czynszów itp.no i wtedy ile by się średnio zarabiało,,uczciwie by przeżyć miesiąc normalnie.jest to przyzwolenie na wykorzystywanie obywateli po to by słupki z bezrobociem nie rosły.oczewiście wtedy by tu nie otworzyli firmy,bo by im się nie opłacało,a tak im się opłaca a nam niekoniecznie.to dbamy o obywatela czy o obcego przedsiębiorce,więc "aby w Polsce żyło się lepiej"-tylko komu.a tak mają ulgi podatkowe od państwa,pensje najniższe z możliwych...i kto tu zarabia.dlaczego nie stawiają zakładów w zachodniej europie,bo tam nie mieli by szans na takie wykorzystywanie człowieka uregulowane przepisami.ale jak sobie coś swojego otworzysz to cię zjedzą urzędy skarbowe i inne zusy już na starcie.aby w polsce żyło się lepiej-jaśnie panujący donaldzio"nic nie mogę zrobić"tusk.
!! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! Święte słowa!!!!!!!!
~ niezalogowany
31 października 2011r. o 13:00
Jak jest na szwalni?ile się zarabia?
~``` niezalogowany
31 października 2011r. o 13:06
Ktos tam napisał że trzeba się przyzwyczaic do systemu Japońskiego czy cos w tym guście właśnie odnośnie systemu Japońskiego ,posłuszności ,braku możliwości skorzystania z toalety nie na przerwie Czy przypadkach omdleń No i ogólnie traktowania pracownika odbedzie sie rozprawa 8.11.2011r w Sądzie pracy w Bolesławcu pomiedzy moja skromna osobą a TBAI Poland i o ile mi wiadomo to nie ja jeden odwołałem sie do Sądu Pracy. Pozdrawiam wszystkich udręczonych pracowników Tbai.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza