Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~szukam dojazdu niezalogowany
13 listopada 2011r. o 10:40
Witam...szukam dojazdu do TBAI w wykrotach....zaczynam w poniedzialek 1 zmiane....jesli ktoss ma miejsce z checia bym sie zabrała(oczywiscie za opłata)prosze o kontakt: 792-177-456
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ea niezalogowany
15 listopada 2011r. o 0:04
W jakich godz jest pierwsza oraz druga zmiana? Czy dofinansowuja dojazdy? I moze ktos napisalby mi co tam sie robi konkretnie?
System jest dwuzmianowy?
~acha niezalogowany
15 listopada 2011r. o 11:09
Zmiana I od 6.00 do 14.00, zmiana II od 14.00 do 22.00 a zmiana III od 22.00 do 6.00. Co się robi? Na szwalni pokrycia na fotele samochodowe, a na metalu ramy metalowe. Ogólnie robota ok. Trochę jazda z czasem, ale mi już nie wiele brakuje, a nigdy nie szyłam i nie pracuję długo. Każdy jesli tylko chce to jest w stanie się nauczyć. Atmosfera super, bynajmniej na zmianie white, bo na niej jestem. Warunki jak wszędzie, rewelki nie ma, ale nie jest tragicznie. Więcej jak najwyższa + premia za frekwencje. Polecam spróbować jeśli ktoś ma propozycję:)
~ niezalogowany
15 listopada 2011r. o 17:42
Wstydem jest, żeby tak duża firma, zatrudniająca już ponad 500 osób nie zorganizowała dojazdów do pracy. Była propozycja płatnych dojazdów, np . z Lubania za 250 zł, śmiać się czy płakać. Przy takich zarobkach (średnio 1400 na rękę) zarobek niektórych po odliczeniu kosztów dojazdów jest wręcz mizerny( nieco ponad 1100), a są tacy co mają jeszcze mniej.
Firma tłumaczy się tym, że pracownicy nie przykładają się do jakości produkowanych wyrobów przez co musi płacić wielkie pieniądze za reklamacje. Ale zapomina, że do tej pory nie było jednej konkretnej podwyżki, że niektórzy potrafili przez cały tydzień robić po 10 godzin dziennie od sierpnia, że ciągle jest duża rotacja na liniach produkcyjnych. Ale co tam, ważne żeby było szybciej, więcej i lepiej. Nic nie jest ważne oprócz TBAI, oto filozofia tego zakładu.
~*() niezalogowany
20 listopada 2011r. o 20:08
przydałabysie impreza integracyjna :)
~ niezalogowany
23 listopada 2011r. o 20:46
~*() napisał(a): przydałabysie impreza integracyjna :)
jestem za a nawet przeciw :| nowe dziewczyny są nie miło traktowane... była niby jakas impreza 11list. w podkowie a co niektórych nawet sie nie zapytały czy miałyby ochote przyjsc... troche nie halo...
~KAJA niezalogowany
25 listopada 2011r. o 7:40
No masz rację, aż mi się nie chce do pracy przychodzić jak mam z nią pracować....
~lil niezalogowany
25 listopada 2011r. o 8:58
No dziewczyny, niestety niektórzy tak się już zachowują i po prostu pełna ignoracja takich osób. Ale to prawda, że nie przyjemnie się z takimi ludźmi pracuje.
REKLAMA Nowe domy!