Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~zainteresowana1 niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 21:46
To ty xxx podaj maila ja sie odezwe na tyg jak tylko pujde tam do pr
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 22:20
~zainteresowana1 napisał(a): Otoz widzialam ogłoszenie na dam prace. A nazywa sie ten posred iqs

Witam,jakie macie opinnie osoby pracujace przez iqs?? ile mc na czysto?? dzieki i czekam na opinnie osob zatrudnionych przez iqs .
8 stycznia 2012r. o 22:38
W ogloszeniu jest 7zl/h ze tyle placa w iqs ale chyba nie nareke. To chyba nowy posrednik bo byl tam ranstad
9 stycznia 2012r. o 10:54
Dzisiaj juz ide na 13 do toyoty. Jest ktos kto ma wolne auto i jedzie przez
Gierałtow lub czerna.
~ niezalogowany
9 stycznia 2012r. o 11:13
jak tam się dostać do pracy??? byłam już kilka razy w zakładzie i zostawiłam cv ale nikt sie nie odzywa. pomóżcie
9 stycznia 2012r. o 11:24
Wspomuzcie autem¡¡¡ ;(
~rafimaster niezalogowany
9 stycznia 2012r. o 12:24
moge wam powiedziec tak. nie szukajcie juz pracy na kontrole jakosci. firma TBAi powoli rezygnuje z uslug Ranstadu. dlategotez ze wszystkich 3 zmian, tylko 6 osob z KJ zostaje na jakosci, a reszta, czyli okolo 40 osob zostanie wcielone w produkcje. co beda robic? zalezy od Pani Basi. niestety, dla wiekszosci z tych osob pracy juz w TBAI nie bedzie. radzę się spieszyc, gdyz powoli miejsca sie zapelniaja. no chyba ze ktos ma cierpliwosc. Juz wkrotce rusza budowa nowej jeszcze wiekszej hali niz TBAI. beda w niej robic to samo co tutaj, tylko dla BMW. co do IQS. nie polecam tam isc. te osoby sa tylko od sortowania, w momencie gdy przyjdzie jakas reklamacja. oni powoli tez juz sa wykluczani. Wiec albo skladac ofe na produkcje, albo poczekajcie troche na nowa fabryke. pozdrawiam osoby, ktore tak jak ja pracuja ponad 5 miesiecy i jakos zyja:P
~a kiedy i gdzie nowa fabryka niezalogowany
9 stycznia 2012r. o 14:55
~rafimaster napisał(a): moge wam powiedziec tak. nie szukajcie juz pracy na kontrole jakosci. firma TBAi powoli rezygnuje z uslug Ranstadu. dlategotez ze wszystkich 3 zmian, tylko 6 osob z KJ zostaje na jakosci, a reszta, czyli okolo 40 osob zostanie wcielone w produkcje. co beda robic? zalezy od Pani Basi. niestety, dla wiekszosci z tych osob pracy juz w TBAI nie bedzie. radzę się spieszyc, gdyz powoli miejsca sie zapelniaja. no chyba ze ktos ma cierpliwosc. Juz wkrotce rusza budowa nowej jeszcze wiekszej hali niz TBAI. beda w niej robic to samo co tutaj, tylko dla BMW. co do IQS. nie polecam tam isc. te osoby sa tylko od sortowania, w momencie gdy przyjdzie jakas reklamacja. oni powoli tez juz sa wykluczani. Wiec albo skladac ofe na produkcje, albo poczekajcie troche na nowa fabryke. pozdrawiam osoby, ktore tak jak ja pracuja ponad 5 miesiecy i jakos zyja:P

Witam,a kiedy i gdzie bedzie nowa fabryka pod BMW?? masz jakies dokladne info??cos wiecej na ten temat,dzieki
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo