Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~Kolega Majkela niezalogowany
22 lutego 2012r. o 18:46
~ napisał(a): Pracowniku, nie mam nic do pracowników Randstadu, ale małolotni którzy nie spłukują wody po cięższej potrzebie w ubikacji, i tacy którzy wrzucają podkładki zamiast pieniędzy do automatu, a na kantynie odbierają ludzią apetyt naprawdę mnie irytują (nie tylko mnie) i nie mam zamiaru zostawić na nich suchej nitki. Są tacy którzy naprawdę nadają się tylko na wajchę. Tytanowy januszu, i jabłkowy olku, jeżeli to czytacie przemyślcie kilka rzeczy bo nie jestescie dobrą wizytówką firmy. Peace

Popieram Ciebie Majkel :> Widziałem Ciebie jak jechałeś służbową Toyotą,mijaliśmy się wczoraj :> P.S.Całkiem,całkiem prezentujesz się w tym firmowym autku ;)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
5492
#szemek nieaktywny
22 lutego 2012r. o 19:55
Witam ! Poszukuję osób z Osiecznicy pracujących w Tbai w celu wspólnego dojazdu , jeżeli chodzi o zmiany to w tych kolorach jeszcze nie wiem ale 23.02.2012 mam na 1 zmianę mój adres [email protected] lub 530 872 038
~GramofonohaszolagoholikMajkel niezalogowany
23 lutego 2012r. o 15:24
Pasuje mi co? Kolego, a wiesz jak mało pali? Jak każde auto zmierzające w stronę Tbaia, to wszystko przez to rakietowe paliwko, sponsorowane przez Randstad!

Ps. Już nie mogę się doczekać 22 jak zaczniemy pracę! :)
Dzisiaj musimy być 12 po i ch*j, a po drodze zatrzymujemy się pod BUDĄ, tak jak lubisz hehe
~Wodzu niezalogowany
23 lutego 2012r. o 18:17
Słyszeliście coś o podwyżkach że mają być w marcu 150 zł brutto
5286
#Maniekk19 nieaktywny
23 lutego 2012r. o 18:28
~Wodzu napisał(a): Słyszeliście coś o podwyżkach że mają być w marcu 150 zł brutto

Coś mi się wierzyć nie chcę;>

Dopisane 23.02.2012r. o godz. 18:28:

Maniekk19 napisał(a):
~Wodzu napisał(a): Słyszeliście coś o podwyżkach że mają być w marcu 150 zł brutto

Coś mi się wierzyć nie chcę;>

e*
Aczkolwiek coś też słyszałem mianowicie- w grudniu powiedziano :
od nowego roku będzie lepiej :)
Ale czy o to chodziło;>
Oby; D
8587
#wert nieaktywny
24 lutego 2012r. o 20:33
Nie jest źle. Najgorsze jest to, ze po przyjeciu jakis tydzien NIC ale to NIC kompletnie nie robisz-siedzisz i sie nudzisz. Chyba kierownicy maja za duzo czasu. Zamiast odrazu ludzi dac na stanowiska to czekaja niewiadomo na co :/ A TL nie maja czasu... To jest jedyna porazka tego zakladu pracy(jak narazie widoczna dla mnie) A na podwyzke sie nie pogniewam nawet jesli mialoby to byc 50 zl. 1630 , poźniej 1900 to i tak nie jest żle:)

Dopisane 24.02.2012r. o godz. 20:33:

No i potrzebuja teraz jakos 40 osob a podan ciagle malo:)To sie tyczy niestety tylko kobiet ...:( Faceci przez Ranstadt sa zatrudniani
~lakiernia niezalogowany
25 lutego 2012r. o 0:24
ciekawe rzeczy piszecie szkoda że każdy anonimowo,może się zalogujecie :> , chętnie porozmawiam z wami :]
5286
#Maniekk19 nieaktywny
25 lutego 2012r. o 11:05
~lakiernia napisał(a): ciekawe rzeczy piszecie szkoda że każdy anonimowo,może się zalogujecie :> , chętnie porozmawiam z wami :]

Przecież jestem zalogowany ;>
REKLAMA BAU zaprasza