~Migdałowy Bieluń niezalogowany 18 grudnia 2018r. o 13:35
aż na torsje bierze,na samą myśl o jego elektoracie .jak to się dzieje że tyle lat po '89 w tej "koziej bulce" nadal trwa
twarda komuna.to chyba jedyny taki skansen w skali kraju
~Ołowianoniebieska Malwa niezalogowany 18 grudnia 2018r. o 16:43
Ale weź takiemu udowodnij że używa państwowe auto do celów prywatnych, ależ NIE!! to przecież narzędzie pracy.po to się właśnie tkwi w POlityce,tylko i wyłącznie dla własnych korzyści, lekkie życie na koszt państwa
Zastanawiam się kto nie używa służbowego samochodu do celów prywatnych, chyba takich nie ma.
Dajcie już spokój, jest kilka miesięcy po wyborach, chyba czas się pogodzić z wynikami.
Ciężko w Gromadce cokolwiek zmienić, ja już dawno dałem sobie spokój i jest mi o wiele lepiej. Przyjmuję to tak jak jest, jak mieszkańcy nic nie chcą zmieniać, to po co się szarpać.
Powodzenia w nadchodzące święta, odpoczniemy od zajęć, a po Nowym Roku jak Pan Bóg da tak będzie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.