~~xxxxxx napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mociump Panie napisał(a): Kiedy wybieramy wójta?
bo ten chyba się nie sprawdza
Też takiego zdania jestem. Robi to co ktoś podpowie. Jest mściwym , na drugą kadencje głosu nie dostanie
~~chałka napisał(a): A do skręcania mebli to w ogóle drygu nie ma .
~~Rura spalinowa napisał(a): Mieszkańcy Gromadki,uwaga na złodziei katalizatorów grasują bezkarnie po nocach,na tygodniu wycięli z dwóch aut,
bądźcie czujni bo na policję i władzę nie ma co liczyć
oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~xxxxxx napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mociump Panie napisał(a): Kiedy wybieramy wójta?
Też takiego zdania jestem. Robi to co ktoś podpowie. Jest mściwym , na drugą kadencje głosu nie dostanie
A mój głos dostanie.
Twój głos to za mało.
~~Mieszkaniec Gromadki napisał(a):Ktoś napisał: ~~chałka napisał(a): A do skręcania mebli to w ogóle drygu nie ma .
Coś cię te meble bolą, ty chyba nawet tego nie potrafisz, tylko bzdury piszesz anonimowo.
Może się publicznie wypowiesz to chociaż będę wiedział z jakim zerem mam do czynienia.
Tak napisał ktoś z rodziny. Też zero.
~~Marzena napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xxxxxx napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mociump Panie napisał(a): Kiedy wybieramy wójta?
A mój głos dostanie.
Twój głos to za mało.
Takich jak ja jest więcej.
Jeśli nie pojawi się lepszy kandydat od pana Kawki to spokojnie wygra.