oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marzena napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xxxxxx napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mociump Panie napisał(a): Kiedy wybieramy wójta?
bo ten chyba się nie sprawdza
Też takiego zdania jestem. Robi to co ktoś podpowie. Jest mściwym , na drugą kadencje głosu nie dostanie
A mój głos dostanie.
Twój głos to za mało.
Takich jak ja jest więcej.
Jeśli nie pojawi się lepszy kandydat od pana Kawki to spokojnie wygra.
Już jest takich dwóch.
~~Jadwiga napisał(a):Ktoś napisał: ~~Und napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Radi napisał(a): Co to w ogóle za Urząd w tej Gromadce???
Większość ludzi tam niby pracujacych to rodzina,jeden drugiego trzyma tam na siłę.
.Nie wspomnę,że nie które osoby nie powinny tam w ogóle piastować stanowisk przede wszystkim z racji braku wykształcenia i kompetencji.Ktos powinien i za to się zabrać.
Ty się nie nadasz , słabo u ciebie z językiem.
Pisze prawdę. Faktycznie tak jest jak to przedstawił. Należałoby przyjrzeć się jak wygląda sprawa zatrudnienia w UG w Gromadce i innych jednostkach organizacyjnych. Może to zrobić nawet Rada Gminy. Niektóre osoby rzeczywiście nie powinny pracować we wskazanej wcześniej instytucji.
Zatrudnienie w Urzędzie, to kompetencja Wójta a nie Rady. Rada tu nie może nic stanowić.
~~Bernad napisał(a): Kto wie jacy miejscowi smakosze napojów wyskokowych , rozbili butelki na parkingu przed sklepem ,,Dino" w Gromadce?
~~Ola napisał(a): Jest jakiś konkurs ? Bo ja chcę zgłosić swoją kandydaturę.