~~Marzena napisał(a): Zmiany w SP w Gromadce. Należało to zrobić kilkanaście lat temu. Wreszcie,jestem przekonana, wróci normalność dla dobra szkoły.
~~Skorowidz o poranku napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marzena napisał(a): Zmiany w SP w Gromadce. Należało to zrobić kilkanaście lat temu. Wreszcie,jestem przekonana, wróci normalność dla dobra szkoły.
Ale jakie zmiany ? Proszę jaśniej
~~Adam napisał(a):Ktoś napisał: ~~Skorowidz o poranku napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marzena napisał(a): Zmiany w SP w Gromadce. Należało to zrobić kilkanaście lat temu. Wreszcie,jestem przekonana, wróci normalność dla dobra szkoły.
Ale jakie zmiany ? Proszę jaśniej
Nie wiesz jakie zmiany? Nie jesteś z naszej gminy? Zapytaj organ prowadzący.
Ciebie adamie nie pytałem,wiec morda w kubeł ,co ? mamusia kultury nie nauczyła? jak nie z gminy to nie ma prawa wiedzieć co się na wichurze dzieje ?
~~Teo napisał(a): Ile kosztował projekt ścieżki rowerowej na terenie po byłej linii kolejowej?
Nie macie swojego tereny to po co wydajecie zbędnie pieniądze.
Drogi i kanalizację róbcie, dogadajcie się z powiatem i wyczyścicie rowy i rzekę, a nie na bzdury kasę wydajecie. Radni-bezradni nie przytakujcie jak papugi włodarzom z Gminy tylko róbcie do czego się zobowiązaliście.