~~ksiądz doktor napisał(a): Uchylcie ustawę LGBT , Jarosław rozważa osiedlenie się u was . Myślę że kilka hektarów gminnej ziemi , przekonało by waszego księdza.
~~Gienek z przedmieść napisał(a):Ktoś napisał: ~~ksiądz doktor napisał(a): Uchylcie ustawę LGBT , Jarosław rozważa osiedlenie się u was . Myślę że kilka hektarów gminnej ziemi , przekonało by waszego księdza.
Uchylić to może twoja KOalicja,POśladi,he he
~~Ciemnobursztynowy Orzech napisał(a):Ktoś napisał: ~~Gienek z przedmieść napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ksiądz doktor napisał(a): Uchylcie ustawę LGBT , Jarosław rozważa osiedlenie się u was . Myślę że kilka hektarów gminnej ziemi , przekonało by waszego księdza.
Gienek a hołu piczku ty widieł .
Ja EU Geniusz nie, ale ty za to z boku, na pewno
~~Gienek z przedmieść napisał(a):Ktoś napisał: ~~ksiądz doktor napisał(a): Uchylcie ustawę LGBT , Jarosław rozważa osiedlenie się u was . Myślę że kilka hektarów gminnej ziemi , przekonało by waszego księdza.
~~kaśka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mariola napisał(a): oderacji Odpowiedz
Ktoś napisał: ~~Baśka napisał(a): Dlaczego Sejm chce wskazać Tuska na premiera ?Czym On sobie na to zasłużył? Gdzie i przez kogo został przeszkolony by ewentualnie objąć tę funkcję? Był już premierem, a co jego rząd osiągnął wszyscy wiemy . Burzyli i niszczyli. ..... Szkoda słów.
Wtedy jak oni burzyli to ty się waliłaś i robiłaś loda za wino .
Koalicja antypisowska już pokazuje nam brak szacunku dla społeczeństwa i konstytucji. Można się domyślać co może nastąpić dalej.
~~Heniek napisał(a):Ktoś napisał: ~~kaśka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mariola napisał(a): oderacji Odpowiedz
Ktoś napisał: ~~Baśka napisał(a): Dlaczego Sejm chce wskazać Tuska na premiera ?Czym On sobie na to zasłużył? Gdzie i przez kogo został przeszkolony by ewentualnie objąć tę funkcję? Był już premierem, a co jego rząd osiągnął wszyscy wiemy . Burzyli i niszczyli. ..... Szkoda słów.
Wtedy jak oni burzyli to ty się waliłaś i robiłaś loda za wino .
Koalicja antypisowska już pokazuje nam brak szacunku dla społeczeństwa i konstytucji. Można się domyślać co może nastąpić dalej.
Heniek , nam tzn. komu , tobie i partnerowi ?