Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomóżmy Dominikowi - Zbierajmy plastikowe nakrętki na rehabilitację.

~:) niezalogowany
10 września 2012r. o 11:34
Zapraszam Mamę Dominika po odbiór nakrętek na Zgorzelecką 27 w bursie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5891
#MAMA.DOMINIKA nieaktywny
11 września 2012r. o 13:46
Nakrętki z bursy odbiorę w tym tygodniu,dziękujemy za pomoc.Dziękujemy także szkole w Kraśniku Dolnym oraz szkole nr 2 na ul.Bankowej.Pozdrawiamy.

Dopisane 11.09.2012r. o godz. 10:45:

http://pomocdladominika.blog.onet.pl/

Dopisane 11.09.2012r. o godz. 13:46:

~:) napisał(a): Zapraszam Mamę Dominika po odbiór nakrętek na Zgorzelecką 27 w bursie.

Dziękujemy siostrom oraz dziewczynom za nakrętki :)

~Bursa niezalogowany
11 września 2012r. o 21:52
Polecamy się na przyszłość ;)
5891
12 września 2012r. o 8:37
Mój synek Dominik ma 11 lat.Choruje na postępujący zanik mięśni,od ponad 5 lat porusza się na wózku inwalidzkim.Ta choroba strasznie szybko postępuje,Dominik ma silne przykurcze w nogach,w tej chwili już jest mi ciężko założyć mu buty na nogi.Nie jest w stanie sam podnieść rąk do góry,nie może się napić ani zjeść nic jeśli nie oprze rąk o stół,nie jest w stanie nawet się sam przeżegnać.To jest straszne patrzeć jak własne dziecko z dnia na dzień traci siły.W nocy czasem po kilka razy trzeba do niego wstawać żeby go obrócić na drugi bok,sam nie ma siły tego zrobić a nawet unieść głowy.Mimo tej okrutnej choroby mój synek jest bardzo wesołym dzieckiem,nie przejmuje się niczym tylko czasem jest mu przykro że nie wszystkie dzieci chcą się z nim bawić PONIEWAŻ BOJĄ SIĘ ŻE SIĘ ZARAŻĄ.Jak takie dziecko ma im wytłumaczyć że ta choroba nie jest zaraźliwa?

Można pomóc Dominikowi spowalniając postęp choroby,poprzez codzienną rehabilitacje,niestety miesięczny koszt rehabilitacji to ok.1000 zł.Do tego dochodzą wyjazdy do specjalistów,turnusy rehabilitacyjne.Koszt turnusu wynosi ok 4000 zł.
Dzięki Wam w tym roku udało się zebrać z 1% podatku ponad 7 tyś zł.Z całego serca dziękuję tym osobom które przekazały 1% podatku dla Dominika,dzięki Wam Dominik może wyjechać na turnus rehabilitacyjny a także może liczyć na codzienną rehabilitacje.Dziękujemy także wszystkim którzy pomagają nam w zbieraniu nakrętek.Serdecznie dziękujemy Wam za okazane serce.

Można także wpłacać darowizny. POLSKA KASA OPIEKI S. A nr konta 82124014731111001001756262 z dopiskiem ,,dla Dominika Ratajczaka''

1% podatku można przekazywać na: STOWARZYSZENIE ZIEMIA BOLESŁAWIECKA nr KRS 0000163366. z dopiskiem ,,dla Dominika Ratajczaka''.

BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY ZA OKAZANĄ POMOC.

,,Przez świat Anioł szedł
i gołym duszom ciała rozdawał.
Zdrowe i chore w koszyku miał.
Te słabe wstydliwie na samym dnie chował.
Kiedy już wszystkie rozdał
zatrzymało Go smutne dziecko
i płacząc spytało:
- dlaczego mi dałeś z chorobą ciało?
Anioł chciał coś powiedzieć
lecz ze wzruszenia zaczął jąkać się:

Kochane dziecko brakło mi zdrowych
ale ludziom nie wierz,
że Bóg tak chciał...,,

3754
#iwetka20 nieaktywny
12 września 2012r. o 9:10
Mam już dwie reklamówki nakrętek, kiedy jedziesz do miasta? Bo ostatnio brakuje mi czasu żeby się do Ciebie wybrać.
5891
12 września 2012r. o 9:19
Jestem codziennie,napisz na priv to się jakoś umówimy.

~Szkoła Jazdy ESKA niezalogowany
13 września 2012r. o 12:27
Mamy trochę nakrętek. Zapraszam po odbiór. Zgorzelecka 10.
5891
15 września 2012r. o 9:17
~Szkoła Jazdy ESKA napisał(a): Mamy trochę nakrętek. Zapraszam po odbiór. Zgorzelecka 10.

Witam,odbiorę w przyszłym tygodniu.Pozdrawiam.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza