Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomóżmy Dominikowi - Zbierajmy plastikowe nakrętki na rehabilitację.

~Przedszkole nr 4 niezalogowany
15 września 2012r. o 15:53
Pani Aniu mamy już 4 worki i prosimy o odbiór. Pozdrawiamy Dominika i całą rodzinkę. Przedszkole przy ul. Sądowej
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5891
#MAMA.DOMINIKA nieaktywny
18 września 2012r. o 11:47
~Przedszkole nr 4 napisał(a): Pani Aniu mamy już 4 worki i prosimy o odbiór. Pozdrawiamy Dominika i całą rodzinkę. Przedszkole przy ul. Sądowej

Witam pani Jolu,nakrętki odbiorę jutro albo w czwartek,dziękujemy i pozdrawiamy :)
Podziękowania dla przedszkola nr 5 za kolejną porcję nakrętek oraz Ani z apteki U Neli :)

[email protected] niezalogowany
18 września 2012r. o 13:05
Mam 3 worki nakrętek ,to mój nr. tel.501037175 proszę o kontakt w celu odebrania pozdrawiam
5891
25 września 2012r. o 8:46
[email protected] napisał(a): Mam 3 worki nakrętek ,to mój nr. tel.501037175 proszę o kontakt w celu odebrania pozdrawiam

Zadzwonię do pana bo dziś nie udało mi się odebrać,pozdrawiam.

Dopisane 19.09.2012r. o godz. 10:37:

~Przedszkole nr 4 napisał(a): Pani Aniu mamy już 4 worki i prosimy o odbiór. Pozdrawiamy Dominika i całą rodzinkę. Przedszkole przy ul. Sądowej

Nakrętki odebrane,serdecznie dziękujemy :)

Dopisane 20.09.2012r. o godz. 20:03:

Serdeczne podziękowania dla personelu sklepu Carrefour za kolejne nakrętki.Pozdrawiam.

Dopisane 25.09.2012r. o godz. 08:46:

Dziękujemy szkole nr 4 za zebrane nakrętki.

~malkontent niezalogowany
25 września 2012r. o 10:38
Mam zaledwie woreczek nakrętek,ale chętnie go podrzucę w miejsce publiczne,które włączyło się do akcji.
Jest takie? Czy zbiórka jeszcze trwa?
~ niezalogowany
25 września 2012r. o 14:52
napisz na jakiej ulicy mieszkasz
~KJUIO niezalogowany
25 września 2012r. o 21:29
DO CARREFOUR
5891
26 września 2012r. o 9:46
Bardzo dziękujemy dzieciom,rodzicom i nauczycielom ze szkoły specjalnej w Bolesławcu za zebrane nakrętki oraz panu który je dostarczył do nas.Serdecznie pozdrawiamy wszystkich zbierających :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza