Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomóżmy Dominikowi - Zbierajmy plastikowe nakrętki na rehabilitację.

2087
#Wikunia nieaktywny
30 sierpnia 2011r. o 19:34
~ja napisał(a): jutro postaram się dostarczyć nakrętki z Wykrot i Zagajnika tylko nie wiem gdzie?

ja swoich klientów z większymi ilościami odsyłam na automyjnie na wylocie na Zgorzelec

Mamo Dominika jakbyś była w mojej okolicy to czeka u nas kolejny worek :)

pozdrawiam serdecznie :)

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 sierpnia 2011r. o 23:27
można do auto myjni na ul.II Armii Wojska Polskiego,przy wyjezdzie z Bolesławca na Zgorzelec
5891
#MAMA.DOMINIKA nieaktywny
31 sierpnia 2011r. o 9:41
~ja napisał(a): jutro postaram się dostarczyć nakrętki z Wykrot i Zagajnika tylko nie wiem gdzie?

Dziękujemy bardzo za dostarczenie nakrętek do apteki U Neli,już odebrałam.Zostawiłam też adres i telefon dla pani.Pozdrawiam :)

Dopisane 31.08.2011r. o godz. 09:41:

Wikunia napisał(a):
~ja napisał(a):

Mamo Dominika jakbyś była w mojej okolicy to czeka u nas kolejny worek :)

pozdrawiam serdecznie :)

Odbiorę możliwie jak najszybciej,dzięki.Pozdrawiam :)

~a niezalogowany
5 września 2011r. o 12:35
zbieramy zbieramy:)
5891
5 września 2011r. o 21:55
Witam.Niektórzy mówią że akcja z nakrętkami już się skończyła,to nie jest prawda.To my decydujemy o tym ile trwa akcja i póki są osoby chętne do pomocy to zbieramy nadal.
Dziękujemy pani z mieszalni lakierów,pracownikom straży miejskiej za przywiezienie nakrętek do domu,pewnej pani która przywiozła nam pod dom nakrętki a nie pamiętam skąd :) wymieniam tych których pamiętam bo nie jest to proste zapamiętać wszystkich.Dziękujemy wszystkim,bez Was nie było by akcji.Pozdrawiamy serdecznie.

3754
#iwetka20 nieaktywny
5 września 2011r. o 22:33
MAMA.DOMINIKA napisał(a): Witam.Niektórzy mówią że akcja z nakrętkami już się skończyła,to nie jest prawda.To my decydujemy o tym ile trwa akcja i póki są osoby chętne do pomocy to zbieramy nadal.
Dziękujemy pani z mieszalni lakierów,pracownikom straży miejskiej za przywiezienie nakrętek do domu,pewnej pani która przywiozła nam pod dom nakrętki a nie pamiętam skąd :) wymieniam tych których pamiętam bo nie jest to proste zapamiętać wszystkich.Dziękujemy wszystkim,bez Was nie było by akcji.Pozdrawiamy serdecznie.

Już niedługo znowu podrzucę do Pani nakrętki. Pozdrowienia dla Dominika.
2087
#Wikunia nieaktywny
5 września 2011r. o 22:34
w tym tygodniu jestem już po 7 w pracy także zapraszam :)

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
5891
6 września 2011r. o 15:42
Będę jutro ,pozdrawiam :)

Dopisane 06.09.2011r. o godz. 15:40:

Serdeczne podziękowania dla sklepu Carrefour ,szczególnie dla pani Ani i pana Łukasza :)

Dopisane 06.09.2011r. o godz. 15:41:

[img=1315316479_knr93eu.jpg]

Dopisane 06.09.2011r. o godz. 15:42:

Pozdrowienia od Dominika dla wszystkich zbierających nakrętki :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza