Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~Monika niezalogowany
28 listopada 2011r. o 12:51
Marley pojechał dziś do nowego domu:):)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 listopada 2011r. o 13:02
super :*
~Aga niezalogowany
28 listopada 2011r. o 16:20
Fajnie, tylko zastanawiam się, gdzie jest ta boleslka przechowalnia?
Przyplątał się do nas w lutym tego roku fajny piesek i do tej pory jest umnie. Tzn. na podwórku. Kupiłam mu nawet koszyk do spania. Spi w nim pod zadaszeniem, ale zbliża się zima i w sumie nie wiem co mam teraz robić. Nie mam warunków, aby trzymać go w domu.
~Krystyna niezalogowany
28 listopada 2011r. o 19:52
Może jednak znajdziesz mu jakiś kącik w domu, albo ocieploną budę pod tą wiatą. On już na pewno przywiązał się do Was i byłby w przechowalni bardzo nieszczęśliwy. Tam też pieski są pod wiatą i niestety w klatkach. Nie oddawaj go proszę.
~ana niezalogowany
28 listopada 2011r. o 20:16
prawda ...zwłaszcza,ze z przechowalni są wywozy do schronisk ...,.......
5718
#dorciabol nieaktywny
28 listopada 2011r. o 20:48
Prawie rok czasu z Wami był..... szkoda psiaka.

A na stronie Straży kolejna znajda - suczka. Może ktoś szuka.
Znaleziona 26 listopada przy ul. Ceramicznej

http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=398

Zdjęcie ze strony Straży.[img=1322509706_vvmwzrb.jpg]

~ana niezalogowany
28 listopada 2011r. o 22:27
przepiękna.. :)
~Aga niezalogowany
29 listopada 2011r. o 10:53
Proszę mi wierzyć, że ja też się do psiaka przyzwyczaiłam, ale sytuacja z pracą nie pozwala mi na opiekę nad nim. W poniedziałek wyjeżdżam do Czech, do pracy (moja pierwsza praca) i naprawdę jest problem. Tym bardziej, że pisek nie jest już młody. Tak mi się przynajmniej wydaje. Próbowałam prosić sąsiadów, ale nikt nie chce się nim zaopiekować. Cóż więc mam robić?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.