Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

8195
#ana.u nieaktywny
17 stycznia 2012r. o 18:21
Psia dusza"

To tylko pies, tak mówisz, tylko pies...
A ja ci powiem
Że pies to czasem więcej jest niż człowiek
On nie ma duszy, mówisz...
Popatrz jeszcze raz
Psia dusza większa jest od psa
My mamy dusze kieszonkowe
Maleńka dusza, wielki czlowiek
Psia dusza się nie mieści w psie
I kiedy się uśmiechasz do niej
Ona się huśta na ogonie
A kiedy się pożegnać trzeba
I psu czas iść do psiego nieba
To niedaleko pies wyrusza
Przecież przy tobie jest psie niebo
Z tobą zostaje jego dusza .

dla Wszystkich PSÓW ,ktore odeszły za tęczowy Most..........

Dopisane 17.01.2012r. o godz. 18:19:

Remik .- mały starszy piesek ..[img=1326820760_jri7nki.jpg]

Dopisane 17.01.2012r. o godz. 18:21:

nadal czeka na swój dom........... :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4560
#Wiolizna nieaktywny
17 stycznia 2012r. o 20:14
Tak w ogóle to właściciel tego pieska powyżej i tej bernardynki jak chciał pozbyć się psów to wiedział gdzie uderzyc. Teraz grzeje gdzieś dupsko i ani myśli, by tu zajrzeć...

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
8344
#lara051999 nieaktywny
17 stycznia 2012r. o 20:51
Kopiować wiersze z neta to ja tez potrafię !!! :P
A po za tym nie ma co cały czas wspominać TYGRYSA na forum , ponieważ jest jeszcze wiele psów które potrzebują pomocy .
Oczywiście ten kto znał tygrysa pewnie o nim nigdy nie zapomniy , ale trzeba iść dalej !!! I POMAGAĆ PSOM !!!
Ps. Wiersz jest przecudowny :D
8195
#ana.u nieaktywny
17 stycznia 2012r. o 23:00
a jak myślisz ,co ja robię . .cały czas ..
jestem tylk o człowiekiem i mam swoje granice wytrzymałości .
6125
#Mon nieaktywny
18 stycznia 2012r. o 15:55
Laki to około trzyletni psiak, o którym rozpisywały się gazety i portale internetowe. Nie. Nie dlatego, że był psim bohaterem. Laki był ofiarą swojego "kochającego" właściciela, który powiesił go na drzewie, wykopał dół i zaczął uderzać siekierą...Brzmi okropnie ? Tylko człowiek jest zdolny do takiego bestialstwa...na szczęście Laki ma już to wszystko za sobą, a my wierzymy, że znajdzie się ktoś, komu jego los nie będzie obojętny. Laki zasługuje na własną miskę, własne posłanie i swojego Pana. To bardzo radosny i przyjazny psiak, który wprost garnie do człowieka. Laki potrzebuje sporo ruchu i gdyby miał swój własny ogród byłby najszczęśliwszym psem na świecie :) W jego psiej głowie chyba nie mieści się to co się stało i jak to się mogło skończyć, bo Laki nadal ufa ludziom...Swojemu oprawcy pewnie wskoczył by teraz na kolana...Zupełnie tej traumy, którą przeżył nie widać w jego zachowaniu. Jeśli szukasz przyjaciela proszę zwróć uwagę na Lakiego - on bardzo potrzebuje ciepła, dotyku, spaceru w towarzystwie człowieka. A w zamian Laki odda wszystko co ma - całego siebie...[img=1326898337_ri7k7ns.jpg]
[img=1326898408_0c2rjt1.jpg]
[img=1326898444_2jk9euu.jpg]
8195
#ana.u nieaktywny
18 stycznia 2012r. o 16:23
TAK ,TO PRAWDA .
Mimo tego - jeszcze nie został przez nikogo zauważony .
a szkoda ..
6125
#Mon nieaktywny
20 stycznia 2012r. o 20:12
Smerfedzia napisał(a): Tak tak znalazła nowy domek- u mnie:) Słodka sunia:)

I jak tam Molly się sprawuje? Zaczęła pokazywać różki? :)
Jakie w końcu imię dostała ? :)

O tej kruszynce to nie zapomnimy :)

Dopisane 20.01.2012r. o godz. 20:12:

A zdjęcia psiaków aktualnie przebywających w bolesławieckiej przechowalni można zobaczyć w albumie internetowym:

www.photobucket.com/przygarnijpsiaka

Zmoderowano 21.01.2012 godz.18:44 - powód: korekta cytowania (sentinel)
7799
#palemajki nieaktywny
20 stycznia 2012r. o 21:13
ana.u napisał(a): wyobraż sobie ,że po drodze też miałam kogo ratować ..
daruj sobie i nie dołuj mnie jeszcze bardziej..Dopisane 11.01.2012r. o godz. 21:56:daj mi teraz spokój -prosze.. choć o to przez szacunek do teg o wspaniałego psa..Dopisane 11.01.2012r. o godz. 21:57:oddałabym wiele ,aby znów był ..
pani wogóle widze ze nie ma pojecia o psach trzeba było załatwic tresera nawet z bolesławca by duzo pomógł albo zgłosic sie do jakies fundacji np z Wrocławia Schronisko na ŚLAZOWĄ oni na pewno by mu pomogli mam z tego schroniska psiaka i to raczej z tych ras agresywnych i jakoś nie mam problemu z moim pieskiem wiec niech Pani cos działa a nieeeeeeeeeeeee usypiać psa i to bez poważnych powodów :D

Zmoderowano 20.01.2012 godz.21:35 - powód: (kazimierz)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza