Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

2087
#Wikunia nieaktywny
20 marca 2011r. o 19:58
~ziemianka napisał(a):
proponuje spacer do ZIEL plan teraz juz wszystkie psy sa na kosciuszki....troche daleko ale jak sa checi... :) :)

a gdzie to dokładniej jest?

są tam też koty?

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1831
#agastaffbull nieaktywny
20 marca 2011r. o 20:01
vitani91 napisał(a): hmmm...a moglabym prosic jesli jest taka mozliwosc o zdjecie psiaka na maila??
bo wlasnie chcialabym przygarnac psiaka ze schroniska niz brac od kogos bo to wiadomo maly slodziutki szczeniaczek zawsze znajdzie kogos kto go pokocha i wezmie a takie pieski ze schroniska nie zawsze maja taka szanse... niestety!!!! :(
wiec czekam na odpowiedz!!!!! :)

Cezarka widziałam na żywo. To był 04.01.2011. Byłam akurat w gabinecie pani Marty Surdyki, gdy wraz z inną suczką przywiozła go straż miejska. Piękny, przerażony piesek, ktory na pewno marzy o domu!
Krótkonogi, długi, czarny-podpalany, z głową podobną do owczarka niemieckiego, jak na swoją posturę-masywny. Śliczny! Gdzieś tu kiedyś na forum były jego zdjęcia i tej suni, z którą został przywieziony.
Może to właśnie na Ciebie czeka Cezarek?
1831
#agastaffbull nieaktywny
20 marca 2011r. o 20:05
http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showad&ad=100645
Śliczny, ale to nie jest ten piesek, o którym ja myślałam...Tamten był inny, przywiozła go SM do lecznicy wraz z biało-łaciatą sunią. Coś mi się wydawało, że on też miał na imię Cezar...Ale może już znalazł dom?
4314
#wiewióra nieaktywny
20 marca 2011r. o 20:06
Cezarek[img=1295899172_4ttny47.jpg]Dopisane 24.01.2011r. o godz. 21:00

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
4747
#vitani91 nieaktywny
20 marca 2011r. o 20:34
ojejku... on jest sliczny!!!! ma taka slodka mordke!!!!
czy on jest tu w Boleslawcu na kosciuszki???
bo chcielibysmy go zobaczyc, ale dopiero moglibysmy go wziasc na poczatku kwietnia. i czy jest jakas oplata zwiazana z przygarnieciem psiaka?? :)
~ana niezalogowany
20 marca 2011r. o 23:29
tak ,Cezarek jest na Kościuszki . jest w boksie z kolegą - batonikiem -też ślicznym psiakiem :) .. To b. fajny ,zywiołowy i wesoły psiaczek . w razie czego kontakt tell . jest w pierwszym poście . Mozna też lepiej poznać psiaka na spacerze np ,z nami i nowym - potencjalnym właścicielem . ;) :) .......
5718
#dorciabol nieaktywny
21 marca 2011r. o 5:48
agastaffbull napisał(a): http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showad&ad=100645
Śliczny, ale to nie jest ten piesek, o którym ja myślałam...Tamten był inny, przywiozła go SM do lecznicy wraz z biało-łaciatą sunią. Coś mi się wydawało, że on też miał na imię Cezar...Ale może już znalazł dom?

Wszystko się zgadza - nawet opis pasuje. To raczej na pewno był Cezarek. On w chwili znalezienie miał jakieś 7- 8 miesięcy. Więc zmienił się od tego czasu sporo. To zdjęcie powyżej - tak właśnie wyglądał niedługo po znalezieniu. Teraz to już doroślejszy chłopak.

4747
#vitani91 nieaktywny
21 marca 2011r. o 6:51
dzisiaj podjedziemy zobaczyc Cezarka i inne psiaki wziela bym przynajmniej dwa jakbym mogla ale mamy 4 miesieczna coreczke takze mozemy pozwolic sobie tylko na jednego niestety :(
do zobaczenia :) :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza