Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

4747
#vitani91 nieaktywny
27 marca 2011r. o 21:41
Witam! :)
chcialabym sie dowiedziec czy ruda sunia spanielek jest jeszcze w przechowlani??
dzwonilam do SM i jestem umowiona z nimi na 4 kwietnia zeby zabrac ja do domu :)
czy przy zabieraniu psiaka musi byc ktos z wolontariuszy?? bo w strazy miejskiej mowili zeby tylko do nich przedzwonic i oni wszystko zalatwia... ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5718
#dorciabol nieaktywny
28 marca 2011r. o 5:50
Hej! :)
Nas formalnie nie musi przy tym być aale byłybyśmy wdzięczne za późniejsze info o suni.

~Rokaa niezalogowany
28 marca 2011r. o 16:26
~ napisał(a): Za troszkę wstawię zdj. Tosi ;))

[img=1301322274_trhjwuj.jpg]
[img=1301322354_lkxdp4c.jpg]
[img=1301322396_c5blvev.jpg]
5718
#dorciabol nieaktywny
28 marca 2011r. o 20:05
Śliczna Niunia. Troszkę podrosła. Dobrze, że ma swój domek i swoich Ludzi :) Pozdrawiam serdecznie:) A Tosię proszę wygłaskać:)

~Mira niezalogowany
28 marca 2011r. o 20:46
hej, witajcie... na mojej wsi (między Bolesławcem i Zgorzelcem) urodziły się dwa miesiące temu dwa czarne szczeniaczki, suczka i piesek... będą kundelkami, niestety nie wiemy po jakim ojcu. Są przesłodkie... szukamy dla nich domu... może ktoś z Was okaże im serce?
pozdrawiam :* [img=1301337963_6i3lngg.jpg]
5718
#dorciabol nieaktywny
29 marca 2011r. o 20:29
Nawet trochę podobieństwa do Tosi i Lusi widzę :) Mam nadzieję, że znajdą dobre domki.
I dobrych domków dla naszych bidulek z przechowalni...to moje marzenie...

~ niezalogowany
30 marca 2011r. o 18:07
Nio troche do Tosi podobne ;))
4558
#Kasienkax33 nieaktywny
30 marca 2011r. o 19:01
Właśnie wróciliśmy z zieleń plan , i nie ma Luny ( cocker spanielki )
. Ktoś ją zaadoptówał
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza