Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~ana niezalogowany
26 lipca 2011r. o 20:01
dzisiaj bidoki pogryzły się ;( ;(
ranny został misiu ale już dobrze ;( ;(
psy wypuściła dorciabol :>
jutro znowu idziemy ... jak jest ktoś chętny to zapraszamy :D ;(

potrzebne domy wypoczynkowe dla tych bidoków ;( ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ksawera niezalogowany
26 lipca 2011r. o 21:02
Ano bardzo sie ciesze ze zamieścilas adres tego niem. schroniska, do ktorego psy zostaly wywiezione. Teraz juz wszyscy moga zobaczyc, w jak potwornych warunkach one przebywają, moga zobaczyc zapłakanego Miśka, który nawet nie został uczesany!!! No zgroza! Gdzie im tam do zieleni, albo do polskich schronisk, gdzie przynajmniej siedzą po 1O w klatkach to im i weselej. A te dwa które "wyparowały" już dawno poszły do adopcji, a może na puszki, kto to wie?
~ana niezalogowany
26 lipca 2011r. o 22:15
uderz w stół ,a nożyce .......Ksawera - ktoś Ty - możesz się przedstawić , bo widzę ,ze masz info na temat psów . . - jakieś .
TAK wstawiono str. tego schroniska . - po długim i żmudnym jego wyszukiwaniu - bo nikt nie był łaskaw nas powiadomić .. o niczym i o miejscu pobytu także .
To powinno należeć do org, boleslawieckiej , i do p. Apostoluk . - nie było by wtedy domniemywań , niedomówień ......... .
Ale w zamian było rzucanie słuchawką i bezdenna cisza.............
NA ZADAWANE PYTANIA TAKZE - JA NADAL CZEKAM NA ODPOWIEDZ ,ALE PEWNIE SIĘ NIE DOCZEKAM .........
Te zdjęcia sa robione zaraz p o przywozie psów pewnie - innych nie znamy .- pewnie nam się nie należy ...
Macie tupet widzę ...
Co Ty możesz wiedziec na temat Misia -powiedz . - obawiam się ,ze nic , nawet wiek jest podany nie ten - a wystarczyło się spytać chociaż .
Z polskich schronisk - jak piszesz - mamy wiadomości od razu , po przyje zdzie psów - , az do ich adopcji -i kontakt z wolontariatem np Dzierzoniów. , no , ale Wy nic przecież nie wiecie na ten temat ,-prawda - ...........
Od Was nie mamy NIC!!!.
- . jak sami nie dobijemy się do jakichś info., ...................
Misiu był moim znajomym psem -lączy nas długa historia .. mi ufał i do mnie był najbardziej przywiązany .
Ale dla niektórych to tylko jeden z wielu .......... :|

Teraz dopiero piszesz o Cezarze i Norce - skąd te info /?
czyzby od razu z samochodu zostały adoptowane , skoro nie było ich nawet na stronie schroniska.
Teraz piszesz mi jakieś androny i mądrosci - było dużo czasu na wyjaśnienia i i info !!!.

~ana niezalogowany
26 lipca 2011r. o 22:34
Widzę dowcip masz nieco wredny .
A link do tego schroniska ,nie ja wstawiłam .
Wszystkie info ,kontakt z nami przed i po wywozie i reszta ...
powinna należeć do głownych organizatorów owego przedsięwzięcia . , skoro tak nie było - nie wysilaj się teraz na dziwne teksty i dowcipy .
P ANI A . może sama nam co nieco wyjaśni ...
Czekamy .
6930
#meduza nieaktywny
27 lipca 2011r. o 2:20
~ana napisał(a): TAK ,Misiu jest na str.. , jako Reks .. i zaniżyli mu wiek do 8 lat .. a on ma min 13 lat. , moja Szysia nie żyje już 5 lat ;( , , ok 6 lat za jej życia go znałyśmy , , no i gdy go przyprowadziłyśmy spod cmentarza miał ok. 2 lata .
NAWET nie jest wyczesany .do zdjęcia . Mogli się choć spytac o ich wiek :| .
.................
Cezara i Norki wogole nie ma na stronie , co wyparowaly podczas jazdy :| ...

Zanizyli Misiowi wiek ? Za mlodsze pani A. i pan v.G. widocznie wiecej ojro kasuja.
Na wyjasnienie z ich strony nie ma co czekac, co ich obchodza troski i zale opiekunow. Wzieli towar, zapakowali i sprzedali, tak jak to robia od lat. Psy, koty, obojetne, to 'tylko' TOWAR dla nich :/
~ana niezalogowany
27 lipca 2011r. o 11:13
koty .kociaki -napisałam wyżej - ile Misiu ma lat - najmniej 13 . , bo go znam od dawna - cofnij sie .
~ana niezalogowany
27 lipca 2011r. o 11:14
zwróccie Misia - to WAM ZAPŁACĘ - TAKĄ SAMĄ KWOTĘ .
~ana niezalogowany
27 lipca 2011r. o 12:43
jutro planujemy powstrzymać następny transport psiaków :>
jeżeli ktoś chce nam pomóc to jutro w ZP o 10:00.
szkoda tych misiaków ;( ;( ;(
pomóżcie nam ;(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza