Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~ niezalogowany
5 lutego 2014r. o 17:36
:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
6 lutego 2014r. o 0:35
do IMAGE nie chodzę już od lat. Pani ANia O. uczesała mnie na wesele jak na lipę i wstyd mi było iśc. Tak wiec wszędzie byle nie tam.
116
#moderator nieaktywny
9 lutego 2014r. o 21:55
Następna leniwa osoba :

~taśka napisał(a): Tak jak w temacie szukam salonu kosmetycznego ponieważ chce przebić uho w jego górnej połowie. Jeśli znacie prosiłabym też mniej więcej ceny.
~ niezalogowany
10 lutego 2014r. o 9:55
uszy można przekłuć na ulicy Asnyka u kosmetyczki i na ul Grunwaldzkiej na przeciwko apteki pod klonem gdzie przyjmuje ginekolog Pawlik to na przeciwko gabinetu
116
#moderator nieaktywny
17 lutego 2014r. o 19:17
~Panna młoda napisał(a): Jakiego fryzjera polecilibyście na fryzurę slubną. Zeby umiała doradzic w czym dobrze i sama cos zaproponować. Kwestia wykonania tez jest bardzo ważna
~ks niezalogowany
17 lutego 2014r. o 20:25
Gdzie najtaniej zrobię paznokcie żelowe ? Może któraś Bolecnautka robi?
~JoAna niezalogowany
19 lutego 2014r. o 19:49
Pazurki najlepiej zrobić u Moniki na Sierpnia 80 ( wejście od strony podwórka budynku BGŻ ) Tel. 512-314-956
Robię u niej od lat i jestem mega zadowolona. Ceny ma oczywiście przystępne, a robi świetnie!
~byla panna niezalogowany
19 lutego 2014r. o 22:09
do panny mlodej polece Ci fryzjerke ze studia A2 Justne na ul Komuny Paryskiej tj naprzeciwko kolo targowiska super robi fryzury naprawde bedziesz zadowolona tak jak JA
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.