Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~she89 niezalogowany
20 lutego 2014r. o 13:10
Robię paznokcie hybrydowe u Megi w BIKINI, na ul. Grunwaldzkiej, tam gdzie przyjmuje ginekolog Pawlik,-na przeciwko. Robię u niej przeszło rok i trzymają mi się 3 tygodnie bez żadnego uszczerbku! Koszt -44zł.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~... niezalogowany
20 lutego 2014r. o 18:06
Czy znacie kogoś kto wykonuje pazurki w domu?
116
#moderator nieaktywny
3 marca 2014r. o 20:46
~aguś napisał(a): Witajcie! Za miesiąc zostałam zaproszona na wesele do kuzynki. Kiecka już kupiona, wszelkie dodatki również został mi tylko jeden problem. Szukam dobrej kosmetyczki która zrobiłaby mi naprawdę fajny makijaż. Jeśli takie znacie to bardzo proszę o miejsce gdzie można się do niej zgłosić, no i ile mniej więcej kosztowałoby mnie ta przyjemność Z góry dziękuje za odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam !
~ niezalogowany
3 marca 2014r. o 22:34
twraz karnet na solarium czy paznokcie hybrydowe w salonie BIKINI możecie maiec za 30zł http://allegro.pl/listing/user/listing.php?p=2&us_id=34682940
~szukam:) niezalogowany
17 marca 2014r. o 18:59
Witam, wiem że pytanie które zaraz zadam padło pewnie miliony razy ale jestem zmuszona je ponowić:) mianowicie w czerwcu ślub a ja potrzebuje aktualnych opinii na temat fryzjerki- gdzie ciekawie czeszą ( dodam że chodzi o krótkie ślubne fryzury), szukam też kogoś kto zrobi ładny makijaż, no i oczywiście paznokcie, które salony najbardziej polecacie? Może byłe Panny Młode mogą coś powiedzieć w tym temacie:) Z góry dzięki wielkie i pozdrawiam Was serdecznie:)
11266
#czarnula26 nieaktywny
19 marca 2014r. o 21:17
Czy może mi ktoś polecić dobrego fryzjera do dekoloryzacji ?Znudził mi się kolor czarny :)Pozdrawiam
~~666 niezalogowany
20 marca 2014r. o 0:31
Dobra mloda super-fryzjerka JUSTYNA naprawde polecam pracuje w Studio A2 przy ul Komuny Paryskiej 30 //// pojdz i sprawdz i nie bedziesz zalowala ///
~~666 niezalogowany
20 marca 2014r. o 0:33
Dobra mloda super-fryzjerka JUSTYNA naprawde polecam pracuje w Studio A2 przy ul Komuny Paryskiej 30 //// pojdz i sprawdz i nie bedziesz zalowala /// ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza