Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~ja niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 11:14
~Edit napisał(a): Rzęsy 1-1 najlepiej u Agaty na sierpnia nad Matrixem. Polecam robię tam od zeszłych wakacji i jestem bardzo zadowolona. :)

ale ta Agata to w Matrixie czy ona ma swój jakiś lokal? jakiś namiar na nią mogę dostać, bo szukałam w necie i coś znaleść nie mogę...a jeśli mogłabys jeszcze powiedziec ile bierze i jak długo Ci się rzeski trzymają bede baaardzo wdzięczna:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Edit niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 17:38
Witam Agata przyjmuje piętro wyżej nad Matrixem. Robię u niej rzęsy od prawie roku.Jestem bardzo zadowolona,rzęsy trzymają się od 3-5 tygodni.Cena za całość 80zł a dopełnienie 50zł. Serdecznie polecam. tel.kon.887414712
~JUSTYNA niezalogowany
17 kwietnia 2014r. o 15:26
Witam, dziewczyny czy ktoras z Was robi depilacje brazylijska? kogo polecacie? bede wdzieczna :)
116
#moderator nieaktywny
22 kwietnia 2014r. o 17:28
Dla leniwej osoby:

~anna napisał(a): )Witam Bolesławianki/ Bolesławczanki ;)

Zamierzam wybrać się do kosmetyczki - pierwszy raz na "grubszy" zabieg, mianowicie na oczyszczanie twarzy. Przy czym nie chodzi mi oczywiście o to najprostsze oczyszczanie, tylko takie z użyciem jakiegoś peelingu chemicznego - tutaj moja wiedza się kończy, dlatego potrzebuję jakiejś rzetelnej, kompetentnej i profesjonalnej kosmetyczki, która nie zrobi mi byle czego (czy trzeba czy nie), tylko dokładnie wyjaśni co i jak i dobierze odpowiednią o moich potrzeb metodę.

Który salon i którą kosmetyczkę polecacie? Fajnie, gdybyście wzięły pod uwagę też ceny :)
7248
#malpigaj nieaktywny
24 kwietnia 2014r. o 20:49
Witam,czy znajdę w okolicach Bolesławca fryzjerkę,która dojeżdża do klienta do domu?Chodzi mi tu o niedzielę.Potrzebuję pilnie na uczesanie :]
~ niezalogowany
2 maja 2014r. o 7:40
malpigaj napisał(a): Witam,czy znajdę w okolicach Bolesławca fryzjerkę,która dojeżdża do klienta do domu?Chodzi mi tu o niedzielę.Potrzebuję pilnie na uczesanie :]

ja także szukam fryzjerki, która dojeżdża do domu klientki w niedzielę (11.05)
~ niezalogowany
2 maja 2014r. o 13:55
Świetne koloryzacje w nowym salonie Czarna Kropka na ul.Bucxka .Gorąco polecsm
~ niezalogowany
2 maja 2014r. o 13:57
Świetne koloryzacje w nowym salonie Czarna Kropka na ul.Bucxka .Gorąco polecsm
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy