~panna młoda napisał(a): chciałabym się umówić do salonu na czesanie ślubne i zastanawiam się nad wyborem salonu "MD" na asnyka a salonem "Image" ? Może korzystał ktoś już z ich usług i podzielicie sie opinią :)
~ napisał(a):malpigaj napisał(a): Witam,czy znajdę w okolicach Bolesławca fryzjerkę,która dojeżdża do klienta do domu?Chodzi mi tu o niedzielę.Potrzebuję pilnie na uczesanie :]
ja także szukam fryzjerki, która dojeżdża do domu klientki w niedzielę (11.05)
~Edit napisał(a): Witam Agata przyjmuje piętro wyżej nad Matrixem. Robię u niej rzęsy od prawie roku.Jestem bardzo zadowolona,rzęsy trzymają się od 3-5 tygodni.Cena za całość 80zł a dopełnienie 50zł. Serdecznie polecam. tel.kon.887414712
~Jaa napisał(a): Gęste włosy – dobry fryzjer
Witam! Mam pewien problem. Mam dosyć gęste włosy, nie są one ani proste, ani kręcone. Po umyciu i wysuszeniu nie układają się, puszą. Nawet jak wymęczę je prostownicą to nie są proste, tak jakbym chciała. Po pewnym czasie wyginają się w różne strony. Tak wygląda historia, a teraz pytanie w związku z nią
Czy znacie dobrego fryzjera „z prawdziwego zdarzenia”, który zna się naprawdę na włosach, który potrafi dobierać fryzury i dawać rady co do pielęgnacji? Ja nie chcę nikogo obrażać, ale nie zdarzyło mi się trafić do takiego fryzjera, który naprawdę potrafiłby coś fajnego zrobić z moimi włosami. Po wyjściu od fryzjera włosy w miarę ładnie wyglądają, są podcięte, wycieniowane (oczywiście to normalne zabiegi na włosy), ale po pierwszym umyciu i wysuszeniu jest już tragedia :/ Sama nie potrafię tak naprostować i ułożyć włosów, z okrągłą szczotką też sobie nie radę. Musiałabym chyba codziennie przed lustrem spędzać godzinę jak nie więcej, co na dłuższą metę jest męczące
Może macie jakieś pomysły, co zrobić z takimi : „nieujarzmionymi” włosami.