Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~prawie Panna Mloda;) niezalogowany
2 maja 2014r. o 17:13
dobra Laski, potrzebuje pomocy- za lekko ponad miesiąc Nasz wielki dzień no i mam problem, chce się gdzieś zapisać na stylizację paznokci, ale w tym miescie jest tego od groma i jeszcze więcej no i nie mam pojęcia z których usług najlepiej skorzystać? gdzie się teraz chodzi? wiecie, raczej nie robię sobie paznokci no i naprawdę potrzebuję konkretnej porady:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kol niezalogowany
2 maja 2014r. o 18:37
~panna młoda napisał(a): chciałabym się umówić do salonu na czesanie ślubne i zastanawiam się nad wyborem salonu "MD" na asnyka a salonem "Image" ? Może korzystał ktoś już z ich usług i podzielicie sie opinią :)

MD nie polecam.za drogo jak na to co wykonuja.
7248
#malpigaj nieaktywny
3 maja 2014r. o 8:33
~ napisał(a):
malpigaj napisał(a): Witam,czy znajdę w okolicach Bolesławca fryzjerkę,która dojeżdża do klienta do domu?Chodzi mi tu o niedzielę.Potrzebuję pilnie na uczesanie :]

ja także szukam fryzjerki, która dojeżdża do domu klientki w niedzielę (11.05)

Jak widać nie ma w okolicach fryzjerów co pracują w niedzielę,a jeśli się jednak,któraś z Pań zdecyduje i chce zarobić parę złotych,to proszę o wiadomość na priv.
~ niezalogowany
3 maja 2014r. o 12:11
~Edit napisał(a): Witam Agata przyjmuje piętro wyżej nad Matrixem. Robię u niej rzęsy od prawie roku.Jestem bardzo zadowolona,rzęsy trzymają się od 3-5 tygodni.Cena za całość 80zł a dopełnienie 50zł. Serdecznie polecam. tel.kon.887414712

ja robiłam rzęsy u tej Pani i niestety podczas robienia mi górnych rzęs zakleiła mi dolne rzęsy bardzo mocnym plastrem i jak odklejała to połowę rzęs z dołu mi wyrwała. górne rzęsy wyszły bardzo ładnie natomiast wyszłam bez połowy rzęs na dole. nie usłyszałam nawet przepraszam, a Pani była oburzona i powiedziała że to jest moja wina...GÓRNE RZĘSY POLECAM ALE UWAŻAJCIE NA DOLNE!
116
#moderator nieaktywny
15 maja 2014r. o 15:21
~Jaa napisał(a): Gęste włosy – dobry fryzjer

Witam! Mam pewien problem. Mam dosyć gęste włosy, nie są one ani proste, ani kręcone. Po umyciu i wysuszeniu nie układają się, puszą. Nawet jak wymęczę je prostownicą to nie są proste, tak jakbym chciała. Po pewnym czasie wyginają się w różne strony.  Tak wygląda historia, a teraz pytanie w związku z nią

Czy znacie dobrego fryzjera „z prawdziwego zdarzenia”, który zna się naprawdę na włosach, który potrafi dobierać fryzury i dawać rady co do pielęgnacji? Ja nie chcę nikogo obrażać, ale nie zdarzyło mi się trafić do takiego fryzjera, który naprawdę potrafiłby coś fajnego zrobić z moimi włosami. Po wyjściu od fryzjera włosy w miarę ładnie wyglądają, są podcięte, wycieniowane (oczywiście to normalne zabiegi na włosy), ale po pierwszym umyciu i wysuszeniu jest już tragedia :/ Sama nie potrafię tak naprostować i ułożyć włosów, z okrągłą szczotką też sobie nie radę. Musiałabym chyba codziennie przed lustrem spędzać godzinę jak nie więcej, co na dłuższą metę jest męczące 

Może macie jakieś pomysły, co zrobić z takimi : „nieujarzmionymi” włosami.

~Kasia niezalogowany
15 maja 2014r. o 15:31
Absolutnie odradzam robienie czegokolwiek u p. Agaty ! Rzęsy dramat, do tego klej miałam na całych powiekach przez co powstała nadzerka! opuchnięta jak chomik musiałam natychmiastowo jechać do szpitala w Zgorzelcu, ponieważ tylko tam mają oddział okulistyczny. W Matrixie nie robią sobie problemów, jeżeli ktomuś niechcąco spalą włosy, lub wyrwą rzęsy. Dramat !
~duda niezalogowany
15 maja 2014r. o 15:36
polecam Panią Roksane na ul Asnyka
~Jaaaa niezalogowany
16 maja 2014r. o 8:56
Może zna ktoś jakąś fajną stronę, gdzie można dobierać fryzury do grubych, gęstych włosów? Te na internetowych zdjęciach są dobre dla modelek na wybiegach. Ja chcę normalne fryzury, które można nosić na co dzień:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy