Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~kaśka niezalogowany
10 września 2008r. o 16:16
Alicja ma teraz swoje Studio Urody Exlusiv się nazywa przy ul.Sierpnia80 nr.17 chyba(tam gdzie ruchome schody) Bardzo się wybiła dziewczyna,czytałam nawet na stronie że wygrała jakieś nagrody na pokazach fryzjerskich Kadusa.Troszkę jej zazdroszczę;P Gratulacje!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~klientka niezalogowany
10 września 2008r. o 16:52
~kaśka napisał(a): Alicja ma teraz swoje Studio Urody Exlusiv się nazywa przy ul.Sierpnia80 nr.17 chyba(tam gdzie ruchome schody) Bardzo się wybiła dziewczyna,czytałam nawet na stronie że wygrała jakieś nagrody na pokazach fryzjerskich Kadusa.Troszkę jej zazdroszczę;P Gratulacje!

nie ma czego zazdrościć ... prosze wierzyc na słowo byłej już klientce
~ niezalogowany
10 września 2008r. o 17:20
A ja jestem zadowolona i złego słowa nie moge powiedzieć nawet jakbym chciała.Rewelacyjna koloryzacja farbami Kadus no i strzyżenie widac że profesjonalne ;)
~fryzjerka niezalogowany
10 września 2008r. o 18:00
Zgadzam się że to fajne Studio ;) Po farbowaniu doczepiłam sobie Swarovskiego na włosach,naprawdę pięknie sie mienią te kamyczki we włoskach.W bolesławcu oprócz Alicji nikt jeszcze tego nie wprowadził a przeciez jest ponad 100 salonów~! Miło,fajnie i przyjemnie ;)
~aisha niezalogowany
11 września 2008r. o 11:17
fryzjer i stylizacja paznokci w Studio Urody u Alicji ok.Markowe żele i farby Kadus
~baśka niezalogowany
11 września 2008r. o 12:04
jesli chodzi o paznokcie to Monika ze Studia Urody na Sierpnia(ruchome schody) fajnie zdobi i używa dobrych żeli.Fryzjer z tego co widziałam też ok. ;)
~izunia niezalogowany
12 września 2008r. o 17:41
Ile mniej więcej płaci się za obcięcie włosów w prestige albo A2????
1995
#agnesb nieaktywny
12 września 2008r. o 18:07
Ja osobiście polecam salon fryzjerski Styl na Mickiewicza i panią Anię. Nigdy nie byłam niezadowolona :) Jeśli chodzi o stylizację paznokci to od dłuższego czasu jestem wierna Ekspresji (na Parkowej nad Lewiatanem, niedaleko Policji). Kamila robi bardzo fajnie paznokcie, które długo się trzymają. Wiadomo jednak, że każdy ma swoje sprawdzone miejsca :) pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.