Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~SYLWIA niezalogowany
12 września 2008r. o 20:17
Byłam tydzień temu w A2 za ścięcie włosów zapłaciłam 35zł.,tyle za pierwsze ścięcie a nastepne juz taniej (nie wiem ile) po trzech wizytach fryzurka urodzinowa gratis,polecam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~fdh niezalogowany
13 września 2008r. o 9:53
mam pytanie, czy gdzies w bcu mozna przeprowadzic zabieg dekoloryzacji wlosow i ile on kosztuje?
~ niezalogowany
14 września 2008r. o 16:32
ALICJA PATERA NIE JEST KOSMETYCZKĄ TYLKO STYLISTKĄ PAZNOKCI I WIZAŻYSTKĄ.W TEJ CHWILI JEJ ZAKŁAD MIŚCI SIĘ PRZY UL.DASZYŃSKIEGO.
~ niezalogowany
15 września 2008r. o 23:09
~JA napisał(a): Co do Salonu Prestige...jestem wierna Pani Wiolecie, mamy podobny gust, lubimy `nature`, dobrze sie rozumiemy, zawsze jestem zadowolona....

salon prestige jak dla mnie jest do niczego lecą na ilośc a nie jakośc po 3 tygodniach odpadły mi niby super doczepione włosy a kasują jak za zboże.reklamacji tez nie uwzględniają!!!!! na sierpnia 80 u PAWłA najlepiej doczepiają wlosy mam je juz 7 miesięcy.polecam ................................................ewa
524
#Sekkmet nieaktywny
16 września 2008r. o 11:50
a jakimi sposobami doczepiają włosy w Bolesławcu?

See You Later Aligator
~justyna niezalogowany
16 września 2008r. o 18:19
zabieg dekolaryzacji można przeprowadzić w salonie piękności euphoria na ul. wróblewskiego, kosztuje 50 zł
~K. niezalogowany
29 września 2008r. o 12:32
Co myślicie o salonie Euphoria (fryzjerstwo?)
~magdalunia niezalogowany
1 listopada 2008r. o 22:46
proszę o opinie odnośnie fryzjera Pawła na Sierpnia 80,słyszałam,że fajnie ścinają włoski,prawda?a jak ceny? i na jakich farbach robią?ja zdecydowanie polecam Panią Marzenę z Daszyńskiego,pięknie robi włosy a kolejki do niej długie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza