Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~sensitive niezalogowany
4 listopada 2008r. o 15:52
MOJA OPINIA NA TEMAT FRYZJERA PAWAŁA ZAJEBIŚCIE I NAPRAWDE POLECAM NAJLEPSZY CHYBA FRYZJER W TEJ NASZEJ MIESCINIE, SMAILO MOGE STWIERDZIC ZE ZADEN INNY NIE MOZE SIE Z NIM ROWNAC POLEACAMMMM :D :D :D :D :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ZIUTA niezalogowany
4 listopada 2008r. o 16:19
A WŁASNIE NAJLEPSZA FRYZJERKA JEST NA ULICY KUTUZOWA 9 SALON FRYZJERSKI "FASHION" NAPRAWDĘ POLECAM.
2766
#nowy18 nieaktywny
6 listopada 2008r. o 12:38

Dobry fryzjer męski. Gdzie takiego znajde w bc ?
~mimi niezalogowany
12 listopada 2008r. o 11:49
"FASHION" na KUTUZOWA 9. Tej fryzjerce to strzyżenie idzie jak krew z nosa.Brakuje jej sprytu w rękach.A farbowanie odrostów zajmuje jej dużo czasu ok. 1,5 godz. Szczerze mogę polecić MARTĘ z Asnyka z salonu "MARYLA"( U MARYLI) chodzę do niej już trochę a z moimi włosami robi CUUUUDA!!!!!!!!!!!!Za każdym razem jestem zachwycona!!!!!!!!!!!!!!!!
~ niezalogowany
12 listopada 2008r. o 12:18
~mimi napisał(a): "FASHION" na KUTUZOWA 9. Tej fryzjerce to strzyżenie idzie jak krew z nosa.Brakuje jej sprytu w rękach.A farbowanie odrostów zajmuje jej dużo czasu ok. 1,5 godz. Szczerze mogę polecić MARTĘ z Asnyka z salonu "MARYLA"( U MARYLI) chodzę do niej już trochę a z moimi włosami robi CUUUUDA!!!!!!!!!!!!Za każdym razem jestem zachwycona!!!!!!!!!!!!!!!!

No bo ta fryzjerka została fryzjerką po 3 miesięcznym kursie i to wszystko na ten temat...
~aaaaaaaaaaa niezalogowany
5 grudnia 2008r. o 19:49
hej znam tą dziewczyne i uwież mi że dużo mówi,zachwala ale mało umie :/ ,nie polecam tamtego salonu gdzie schody ruchome,supeer dziewczyny są na ul.Piaskowej obok pralni-salon ,,image", jest ich tam cztery i każda jes dobra maja doświadczenie,a tej z sierpnia 80 poprostu brakuje jeszcze dużo !! !!
~ niezalogowany
6 grudnia 2008r. o 20:29
Przecież uczyła ją najlepsza fryzjerka z Bolesławca -Wioletta, ale wieżcie mi nie dorasta swojemu mistrzowi do pięt, Wiola jest naj... o czym świadczą zadowolone klientki,-cała śmietanka bolesłąwiecka się u niej strzyże
~renata niezalogowany
7 grudnia 2008r. o 20:46
jestem zadowolona z uslug fryzjerskich pana Pawla z sierpnia 80 naprawde potrafi dobrac kolor oraz ciecie mieszkam od roku w boleslawcu i zwiedzilam parenascie salonow byla porazka i trafilam poprostu na niego polecam salon MATRIX Z SIERPNIA 8O TYLKO DUZE KOLEJECZKI :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.