Bardzo chętnie zaproponuje swoje usługi. Jestem wizażystka - stylistka i moge pani pomuc w bardzo przystepnych cenach. naprawde warto przyjsc i porozmawiac... podaje namiary: tel.665816990 ul.Ogrodowa Salon fryzjerski GODLEX
NA MĘSKIM TO SIĘ ZGODZE FAJOWO ŚCINAJĄ TRUDNO MI CO KOLWIEK POWIEDZIEC NA TEMAT DAMSKIEGO A CO DO PAZNOKCI TO BYŁA PRACOWNICA EMILA Z MICKIEWICZA PRACUJE KOJARZE OSOBE Z OPOWIADAŃ DOŚĆ PATOLI ROBOTE
Napiszę też na tym poście . Uwaga !! Omijajcie Alicję ze Studia Urody Exlusiv tam gdzie ruchome schody . Zniszczyła mi włosy a na zrobioną fryzurę odpowiedziała : przecież pani tak chciała . Radzę omijać !!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.