Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~ niezalogowany
9 kwietnia 2009r. o 15:19
~maja napisał(a): Napiszę też na tym poście . Uwaga !! Omijajcie Alicję ze Studia Urody Exlusiv tam gdzie ruchome schody . Zniszczyła mi włosy a na zrobioną fryzurę odpowiedziała : przecież pani tak chciała . Radzę omijać !!

Znowu temat Alicji - przecież kazdy wie że robiła sama sobie reklamę na forum wypisując zachwyty nad swoim salonem :D
Śmiech normalnie :D nikt tam nie chciał z nią pracować , zresztą przeczytajcie forum założone pół roku temu :
http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=16&act=showtopic&topic=12797&strona=1
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 kwietnia 2009r. o 15:55
a ja jestem wierna pani Gosi z salonu fryzjerskiego koło EKO zawsze dobre doradzi i jest jedyną fryzjerką, któr robi fryzury takie jak się chce bo jak chodziłam do innych... mówiłam jaką fryzurkę chcę a one i tak robiły po swojemu... z pani Gosi jestem baaaaaaardzo zadowolona polecam!Dopisane 09.08.2008r. o godz. 13:21:
~ehhh... napisał(a):
Nad każdą wypowiedzią wyświetla się numer IP komputera, więc łatwo jest stwierdzić, że wszystkie posty zachwalające "Salon Exlisiv", w różnych tematach, pochodzą od jednej osoby...co dla mnie jest lekko żenujące
pani Ala jest taka głupiutka ... choć jest już żoną i matką , aż dziw! dojrzałe kobiety traktuje jak podlotki : no kto Pani tę fryzurę wymyślił ?
i lecą opinie pani Ali; wygląd kwestią gustu , pani Ala rzeczywiście śliczna osóbka , ale taktu , kultury za nic, a tu jeszcze ta historia z AUTOREKLAMĄ
wcześniej miało też miejsce inne przykre zdarzenie : "odbijany na rynku konkurencji , nie tak się robi interesy w małej społeczności , gdzie wszyscy się znają : EXCLUSIV to coś więcej niż błyszczące ciuchy i mamrmurowe podłogi

hehehehehe rzeczywiście to naprawdę żenujące... hehehe..gratuluję pomysłu pani Ali hehehe

Ja osobiście znam panią Alicję P. ona nie ma męża nie ma dziecka jest ze swoim facetem który ma Sale zabaw dla dzieci i to jest jego dziecko ten koleś jest po 30 a ona leci na kasę u niej tylko pieniądze się liczą on jej otworzył ten salon i on jej utrzymuje ten salon.

to wiele wyjaśnia , już się martwiłam , że ten chłopczyk jej pani Alicji- jakoś tak dziwnie się do niego odnosi jako "matka"; jednak to od razu widac , ze coś nie tak
kasa kasą - to ulatwia życe , ale nazwa salonu zobowiązuje!

Wyciągnąłam opinie klientek z forum z dnia 2008-08-10
sa do sprawdzenia - podaje link http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=17&act=showtopic&topic=7935&strona=7
~`123 niezalogowany
9 kwietnia 2009r. o 18:53
A to fakt nazwa zobowiązuje ONI ludzi traktują jak byle co dla nich się tylko liczy kasa ,ona fakt ładna ale nieinteligentna on za to z metra cięty przemądrzały typek ,który ma kase !! ale z kredytów .Co by niebyło dobrli się jak GŁUPI I GŁUPSZA !! !! !! POZDRAWIAM I SZCZERZE ODRADZAM BYŁA ich KLIJĘTKA
~ niezalogowany
9 kwietnia 2009r. o 20:19
jak mozna tak kogos obsmarowywac na forum,jestescie zenujacy!!!!!!!!!co kogo to interesuje z kim jest,dlaczego,czy ma jakies kredyty itd.takim jak wy powinien ktos dac porzedna nauczke.WREDNE LUDZISKA NIE MACIE UMIARU W SWOICH JADOWITYCH JĘZORACH
~autorka niezalogowany
10 kwietnia 2009r. o 0:04
wybaczcie...z tego co wiem jest to tylko i wyłącznie inwestycja jednego człowieka !! Dodam że ze środków własnych , znając dobrze historię otwierania działalności .
942
#malagosia nieaktywny
10 kwietnia 2009r. o 9:05
rozumiem, że każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie, ale wypisywanie rzeczy z życia prywatnego w taki obraźliwy sposób to już wielka przesada... rozumiem, że ktoś mógł być niezadowolony z usług tej pani, ale można było to napisać w inny sposób. żenada po prostu :/
~klijentka niezalogowany
10 kwietnia 2009r. o 9:44
Bardzo dobrze że piszą jacy są i jaka jest prawda. Za bycie dobrym nie nagradzaja wię za bycie złym tymbardziej. Ale skoro mam byc miła to powiem tylko tyle - nie polecam u Ali robić włosów za duża i to o 500% przebitka w cenie na niektorych zabiegach i wcale nie podoba mi się zachowanie jej i jej chlopaka - odrzuca to. A powinny to wiedzieć jej potencjalni klijenci którzy moga nie chcieć przebywać w przemądrzałym towarzystwie.
~`123 niezalogowany
10 kwietnia 2009r. o 11:35
PRAWDA W OCZY KOLE MIAŁAM TAKIE ZDANIE I POPROSTU PRZELALAM JE NA FORUM I GDZIEŚ MA WASZE WYPOWIEDZI NIETRAWIE TYCH ZACWANIACZONYCH LUDZI .I POWIEM W DODATKU TAK IDĄ ŚWIĘTA TO NIECH POMYŚLA I PRZEMYŚLĄ GDZIE ROBIĄ BŁAD TRAKTUJAC LUDZI JAK MARIONETKI ,TO BOLESLAWIEC A NIE WARSZAWA !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza