Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~M.G niezalogowany
10 kwietnia 2009r. o 13:08
jestem klientką Studia Urody od pół roku,za każdym razem byłam miło i cieple przyjmowana-proponowano mi kawę oraz inne napoje w czasie trwania farbowania.To w jaki sposób ktoś bezczelnie na forum osmarowywuje wspominane wyzej osoby świadczy tylko i wyłącznie o bardzo niskiej kulturze osobistej !!
Logiczne jest,że jeśli ktoś prowadzi własną działalność podchodzi do klienta w taki sposób,żeby klient był zadowolony i przyszedł ponownie.Też jestem zdania że powinno się karać osoby,które świadomie i złośliwie ( bo to widać ) starają się zaszkodzić , pewnie dlatego że boli kogoś że ktoś ciężką harówą odnosi sukcesy . Radzę się zająć pracą albo rodziną bo na krzywdzie ludzkiej nikt jeszcze się nie dorobił !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~`123 niezalogowany
10 kwietnia 2009r. o 17:32
KOBIETO ILE KASY CI ZAPROPONOWALI ZA TO SAMOCHWALSTWO NIEWŚCISKAJ MI KITU JA TAM BYŁA RAZ I TYLKO ŚCINAŁAM A PISECKA CHYBA MIALA ZŁY CHUMOR BO BYŁA W CH......J NIEUPRZEJMA TO NIE PISZ TAKICH BZDUR ŻE JEST TAM TAK ZAJEBIŚCIE ,CHYBA ŻE ZA USŁUGE ZAPŁACILAŚ ZE 300ZŁ TO ZA MIŁĄ OBSŁUGE TO DROGA PANI ZAPŁACIŁA
3045
#WujekSamoZlo nieaktywny
10 kwietnia 2009r. o 18:58
Poziom tego wątku jest zaskakujący zwłaszcza, że wypowiadają się w nim w przytłaczającej wiekszości panie, które ... hmmm ... cenią sobie piękno. :)
~`123 niezalogowany
10 kwietnia 2009r. o 20:03
I TU W ZUPEŁNOŚCI SIĘ ZGADZAM A GO Z SALONEM NA OGRODOWEJ UCICHŁO COŚ TROCHE KOSMETYCZKE MAŚCIE ZAJEBISTĄ ABY TAK DALEJ ONA JEST Z IWIN ,NIECH POZDROWI JURASA OD ANKI .TRZYMAJCIE SIĘ FRYZJERZY I FRYZJERECZKI !! :> !! :P
942
#malagosia nieaktywny
10 kwietnia 2009r. o 21:27
WujekSamoZlo napisał(a): Poziom tego wątku jest zaskakujący zwłaszcza, że wypowiadają się w nim w przytłaczającej wiekszości panie, które ... hmmm ... cenią sobie piękno. :)

szkoda, że tylko zewnętrzne
~`123. niezalogowany
10 kwietnia 2009r. o 21:38
wieczor już jest to raz ,a po drugie idą święta to Młodzi gniewni odpuście sobie choć na te dwa Dni .''WESOLYCH ŚWIĄT'' ;) :D
~ niezalogowany
13 kwietnia 2009r. o 9:04
WIDZIAŁAM WCZORAJ ALICJĘ Z RUCHOMYCH SCHODÓW W IMPERIUM . [...]

Zmoderowano 13.06.2009 godz.15:34 - powód: Chamstwo (Calahan)
2772
#ewcia026 nieaktywny
13 kwietnia 2009r. o 13:22
~ napisał(a): WIDZIAŁAM WCZORAJ ALICJĘ Z RUCHOMYCH SCHODÓW W IMPERIUM . [...]

Ale ta wypowiedź to już totalna żenada. Czy Alicja, jak ktokolwiek inny nie ma prawa się napić i bawić w dyskotece? Czy tak samo oceniacie dziewczynę, która pracuje np. w sklepie i znacie ją choćby "z widzenia"?
Cynizm-nic więcej!!!

Zmoderowano 13.06.2009 godz.15:36 - powód: Chamstwo w cytacie (Calahan)

Nie boję się umrzeć, boję się nie żyć...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza