Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~`123 niezalogowany
15 kwietnia 2009r. o 19:58
Ok ,ale wypadałoby się delikatnie powiem powstrzymać z nieciekawym zachowaniem jak na takie małe i bardzo plotkarskie miasto .Wiadomo Bolesławiec lubi ploty ,a najbardziej tytułu że PANI ALICJA Z RUCHOMYCH SCHODÓW ZABARDZO ZABANIACZYŁA .A po co to komu -no pytam się !! !! !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Osoba Postronna ;] niezalogowany
16 kwietnia 2009r. o 15:37
Mi sie poprostu wydaje, ze to zazdrosc ludzka. Bo Pani Ala bardzo dobrze wykonuje swoja prace ;)
~atwa niezalogowany
16 kwietnia 2009r. o 21:44
witam! serdecznie polecam b. zarzycką z kruszyna. robi tanio tipsy i wszystkie wzory. ja i koleżanki jesteśmy zadowolone. telefon do niej 75 732 1511 i gadu gadu 12148274. Pozdrowionka! ;)
3000
#Putridlung nieaktywny
17 kwietnia 2009r. o 20:39
również polecam basię z. z kruszyna. koleżanki żony są zadowolone szczególnie z ceny i jakości. :]
~ niezalogowany
18 kwietnia 2009r. o 6:11
Samouk czyli basia z. nie jest jakims fachowcem nie przesadzajmy
ludzie wy juz w kazdy kicz wierzycie
~nieudacznik z Anglii niezalogowany
19 maja 2009r. o 16:18
Wiecie co? za tydzien przyjezdzam w odwiedziny do rodzinki. Chcialam skorzystac z fryzjera w Boleslawcu ale nie znam zadnego i dlatego trafilam na to forum. Ale tu sie niczego poza OBELGAMI nie mozna dowiedziec ! Mam to gdzies, pojade do Wrocka .
3066
#xoxlxa nieaktywny
19 maja 2009r. o 21:12
~nieudacznik z Anglii napisał(a): Wiecie co? za tydzien przyjezdzam w odwiedziny do rodzinki. Chcialam skorzystac z fryzjera w Boleslawcu ale nie znam zadnego i dlatego trafilam na to forum. Ale tu sie niczego poza OBELGAMI nie mozna dowiedziec ! Mam to gdzies, pojade do Wrocka .

eh, tak to już jest, bolesławianin bolesławianinowi wilkiem... :] zwłaszcza w tak okrutnej branży :P
~anjaa niezalogowany
19 maja 2009r. o 21:20
A ile kosztują tipsy na basenach ? Robią szklane też?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.