Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~INECZKA niezalogowany
9 grudnia 2010r. o 17:12
Rzęsy za 80 zł.... kasa wywalona w błoto. Pani nie miała nawet czasu żeby mi je ściągnąć. A moją koleżankę na nowe miała czas umówić....Tragedia i porażka.
Polecam panią Magdę z salonu Efect. Dzięki niej mogę wyjść teraz na ulicę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Śnieżka niezalogowany
9 grudnia 2010r. o 17:48
Pani Magda z salonu Efect chyba żarty sobie urządzacie!! robiłam u niej rzęsy i cooo??większość wypadła po tygodniu, gdy zadzwoniłam aby ją o tym poinformować zaczęła coś kręcić ,że niby jakimś innym klejem robiła....żenada.Jedyne co polecam to pazurki. :]
3999
#EMOROK nieaktywny
9 grudnia 2010r. o 18:01
~INECZKA napisał(a): Rzęsy za 80 zł.... kasa wywalona w błoto. Pani nie miała nawet czasu żeby mi je ściągnąć. A moją koleżankę na nowe miała czas umówić....Tragedia i porażka.

więc powiedz u kogo je robiłaś? i czemu kasa wywalona w błoto?
4559
#agata nieaktywny
9 grudnia 2010r. o 19:20
EMOROK napisał(a):
~INECZKA napisał(a): Rzęsy za 80 zł.... kasa wywalona w błoto. Pani nie miała nawet czasu żeby mi je ściągnąć. A moją koleżankę na nowe miała czas umówić....Tragedia i porażka.

więc powiedz u kogo je robiłaś? i czemu kasa wywalona w błoto?

kolezaneczko ja mówiłam ci ze jak chcesz po 7 tygodniach tylko dokładać bo chcesz zeby bylo za 40 zł to nic z tego nie będzie ja już robię za tanio i wydaje mi sie ze moje klientki jest stac na to zeby je dopełniac co 3 lub 4 tygodnie jestem przeszczęśliwa ze się takiej zgryżliwej i zrzędzącej klientki jakoś pozbyłam mam wiele klientem które sa naprawde zadowolone i niezależy mi na tokiej ględzie jak pani wiec prosze sie ode mnie odczepić i kleić sobie te rzeski dalej w efekcie bo klientka wyzej ponoć bardzo zachwalała :D :D

Dopisane 09.12.2010r. o godz. 19:20:

dorzucam fotke moich rzęsek ,niczym nie różnia sie od tych za 250 zł ale niestety do swiąt brak wolnych terminów[img=1291918826_9b0ei6p.jpg]

Zmoderowano 09.12.2010 godz.22:08 - powód: podwójny post (sentinel)
~kasik niezalogowany
9 grudnia 2010r. o 20:02
Nie polecam salonu Efect, wszędzie się reklamują, bo brakuje im klientek..,zadowolonych klientek!! robiłam tam rzęsy i makijaż przed Ślubem na szczęście nie moim...Pani kosmetyczka nie miała zielonego pojęcia co do mojego makijażu jak zapytałam jakich kosmetyków używa to nawet nie odpowiedziała a ja swoim skutecznym oczkiem podejrzałam i byłam oburzona cienie do oczu z ,,Natury" i to te z najniższej półki, spłynęły szybciej niż moje łzy :) cały makijaż jedna wielka klapa..NIE POLECAM!! Rzęsy też rewelacyjne nie były,no cóż Panie porywają się z motyką na księżyc.

~:-(((( niezalogowany
9 grudnia 2010r. o 20:03
to prawda Pani Agata olewa klientki!!!paznokcie robi strasznie grube i nie równe...a po za tym gdy na drugi dzień wszystkie się zapowietrzyły i zaczeły odpadać zadzwoniłam złożyłam reklamacje a ona na to że z poprawką nie opłaca jej się jechać...a rzęsy poraszka posklejane jedna do drugiej albo jescze lepiej jedną miałam przyklejoną do powieki :/ ....ale najgorsze jest to że nie opłacało się jej żeby przyjechać i je ściąnać ...to poprostu je WYRWAŁAM ! ;( ;(
~paniAgatko niezalogowany
9 grudnia 2010r. o 20:20
Pani Agatko a są wolne terminy na pazurki ? w najbliższym czasie? :>
~`123 niezalogowany
9 grudnia 2010r. o 21:55
a wy kozy musicie tak na tym forum jechać pojechać do niej i jej to prosto w oczy powiedzieć !! !! !! :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza