Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

4559
#agata nieaktywny
10 grudnia 2010r. o 13:20
~INECZKA napisał(a): Oj Pani Agato.... widzę że ma Pani masę niezadowolonych klientek, skoro myli Pani je i fakty.
Dla sprostowania... nie pracuję do 18...w ogóle nie pracuję, więc miałam czas o każdej porze do Pani podjechać.... sama- bo mam własny samochód ( także żaden tata, chłopak, mąż itd nie musiałby mnie przywozić...).
I ponownie przypominam ZADZWONIŁAM DO PANI PO 2 DNIACH - proszę więc czytać uważnie i ze zrozumieniem, a nie wypisywać w każdym poście coś innego....
Życzę więcej szacunku dla klientów. Wtedy nawet "wpadki" nie będą powodem niesmaku jaki Pani po sobie zostawia.

nawymyslałas juz sporo więc wiecej nie musisz wiem dokładnie kim jesteś ponieważ byłaś moja jedyną klientka z która niemogłam sie dogadac nie wiem tylko dlaczego mnie tak oczerniasz na forum widać jesteś juz taka z natury jak ci cos nieodpowiada to zadzwon do mnie i powiedz i nie kłam na forum bo to jest bardziej niesmaczne a nawet okropne masz zapewne kolezaneczki które ci w tym pomagaja ale szkoda mojego drogocennego czasu na takie osobistości z wyzszej półki :D jak ty PROSZE PANI :D :D żegnam więc i życzę miłego dnia i miłego klejenia rzęsek za 250 :D :D bądż zadowolona,pa
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~fara far away... niezalogowany
10 grudnia 2010r. o 13:22
Ojej jak to czytam to sie nie dobrze robi,swoje sprawy i spory na forum zalatwiac to dopiero jest niesmaczne...Sama pracuje w podobnych uslugach i powiem tylko ze trzeba byloby miec szosty zmysl a nawet siodmy i osmy zeby kazda klientka jaka obsluzymy byla zadowolona i wychwalala nas w niebiosy.Najgorsze jest to kiedy sie nie umie takich spraw zalatwiac.Kiedy nie podoba sie wykonana usluga,klient moze zwrocic sie z reklamacja,jesli nadal to nie pomoze to mozna sie domagac zwrotu pieniedzy za nie spelniajaca oczekiwan usluge.W czym problem?Pani Agato na Pani miejscu dla Pani wlasnej dobrej reputacji przestalabym strzepic sobie jezyka na forum i sprobowac zalatwic to profesjonalnie.A co do Pani INECZKI-czasem sie wydaje ze klient poprostu jest usatysfakcjonowany ze swojej upierdliwosci...Gdyby Pani tak zalezalo na dobrze wykonanej pracy Pani Agaty juz dawno by to Pani zalatwila i napewno nie tutaj...
~INECZKA niezalogowany
10 grudnia 2010r. o 16:07
Po pierwsze to Pani Agata zaczęła tę głupią dyskusję. Mój pierwszy post nawet nie informował o tym, że rzęsy robiłam właśnie u niej. Sama Pani Agata naskoczyła, a z każdym kolejnym postem wiedziała którą głupią klientką jestem.... Ciekawe czemu pierwszy telefon z prośbą o poprawkę odebrała a kolejnych już nie....

~zniesmaczona niezalogowany
10 grudnia 2010r. o 19:10
Pani Agato zastanawiam się dlaczego jest pani taka pyskata dla swoich klientek? Przecież zawsze można dojść do porozumienia. Jest to niesmaczne co pani robi na forum. Swoim zachowaniem psuje pani sobie reputację i na własne życzenie odpycha od siebie klientki,ale skoro pani je wyzywa publicznie to widocznie pani na nich nie zależy. Bardzo brzydko pani postępuje nie odbierając telefonów z reklamacją, pokazała pani że nie jest profesjonalistą. Nie powierzyłabym takiej osobie nawet paznokci u stóp! Życzę powodzenia w dalszej pracy! :/
4559
#agata nieaktywny
10 grudnia 2010r. o 20:57
dziekuje :D

Dopisane 10.12.2010r. o godz. 20:57:

ineczko cały czas czekam na telefon ale nie dzwoni,dlaczego nie stac cie aby do mnie zadzwonic i powiedzieć mi to o co ci chodzi tylko wymyslac takie gupoty na forum a co do innych to klientki nauczyły mnie ze dobrocią do niczego nie dojdziesz bo jak cie wyczują ze masz dobre serce to zagnębią i czasami trzeba być pyskatym bo taka ineczka swoimi bajkami to by nieboszczyka doprowadziła do szoku :D pozdrawiam

Zmoderowano 10.12.2010 godz.21:30 - powód: cytowanie (sentinel)
~zniesmaczona niezalogowany
10 grudnia 2010r. o 21:08
Pani Agato czy pani nie ma za grosz rozumu? Nie jestem żadną Ineczką, a pani jest bardzo zadufana w sobie :)
~ niezalogowany
10 grudnia 2010r. o 21:12
agata napisał(a):
dziekuje :D Dopisane 10.12.2010r. o godz. 20:57:ineczko cały czas czekam na telefon ale nie dzwoni,dlaczego nie stac cie aby do mnie zadzwonic i powiedzieć mi to o co ci chodzi tylko wymyslac takie gupoty na forum a co do innych to klientki nauczyły mnie ze dobrocią do niczego nie dojdziesz bo jak cie wyczują ze masz dobre serce to zagnębią i czasami trzeba być pyskatym bo taka ineczka swoimi bajkami to by nieboszczyka doprowadziła do szoku :D pozdrawiam

przepraszam, że tak powiem, ale jest pani najzwyczajniej głupia, że daje się pani wciągnąć w jakieś idiotyczne dyskusje. to bardzo źle o pani świadczy.
~INECZKA niezalogowany
10 grudnia 2010r. o 21:35
Na zakończenie tej niezdrowej dyskusji : Pani Agato napisała Pani na forum "klientki nauczyły mnie ze dobrocią do niczego nie dojdziesz bo jak cie wyczują ze masz dobre serce to zagnębią i czasami trzeba być pyskatym (...)" - życzę w takim razie powodzenia w interesie z takim podejściem. ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza