Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~ niezalogowany
3 sierpnia 2010r. o 20:11
~agata napisał(a): Zapraszam na przedłużanie rzęs ,rzęsy utrzymują się od 6 do 10 tygodni cena to jedyne 80 zł
tel 887-414-712[img=1279459845_mbd8sqb.jpg]

a cóż to za krzaki? :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Emi niezalogowany
3 sierpnia 2010r. o 20:56
Z czystym sumieniem polecam Salon Efect. Jestem ich stałą klientką, Ninka robi mistrzowskie paznokcie i rzęsy. Moim zdaniem najlepszy salon w mieście. Pozdrawiam dziewczyny gorąco! Emi
~Aneczka niezalogowany
11 sierpnia 2010r. o 18:06
A ja bardzo chętnie zapiszę sobie numer,ponieważ rzęski są super i też takie chcę.Pozdrawiam tą panią na zdjęciu.
~Salon Marilyn niezalogowany
2 października 2010r. o 18:00
Serdecznie zapraszamy!!! teraz promocja 3 strzyżenie gratis!!! przyjdz do nas i dołącz do grona zadowolonych klientek!!! salon Marilyn ul sierpnia 80 17 (dom handlowy ruchome schody w piwnicy) w ofercie równiez przedłużanie rzęs!!! tylko 80 zł!!! zapraszamy!
5007
#LINKA nieaktywny
4 października 2010r. o 22:25
najmocniej polecam Agnieszkę z salonu fryzjerskiego na ul.Kubika(przy EKO) jest rewelacyjna.Zna się na rzeczy jak mało kto !!
~ niezalogowany
2 listopada 2010r. o 12:27
KTO MA TELEFON DO PANA KRZYSIA Z KUTUZOWA? PILNE !!!
~kuzi151 niezalogowany
2 listopada 2010r. o 14:21
Fryzjer w domu, za bardzo przyzwoite pieniądze. Pani ma bardzo dobrą rączkę do strzyżenia i układania fryzur. Podaje numer:
699204430
~ niezalogowany
2 listopada 2010r. o 15:13
Ja również polecam salon fryzjerski PRESTIGE i pania MARTE jest rewelacyjna chodzę juz 2 lata włoski robić i jestem zadowolona polecam wszystkim.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza