~ napisał(a):~ napisał(a): mogę ci polecić Ninę z Efect'u śliczne paznokcie robi i szybciutko! nawet widziałam, gdzieś ich reklame na bolec.info wejdzna galerię i zobacz jej prace. Na pewno nie polecam i bardzo odradzam agatę, która się tu ogłasza od czasu do czasu! szkoda nawet te 40 zł co woła!Agata oglasza sie teraz jako Jolka.
~monia napisał(a): polecam p.Bożenkę,która ogłasza się na bolec info robi paznokcie w salonie,jestem bardzo zadowolona,polecamA ja nie jestem bo robi dluuugo,niedokladnie i podchodzi powietrze.Za ta sama cene zrobilam paznokietki w Magnolii na1 Maja w godzinke.Pani jest wyjatkowo dokladna i ma rozne wzory do wyboru wiec nie trzeba liczyc na wyobraznie stylistki jesli samemu nie ma sie pomyslu.
zofka napisał(a): A gdzie mogę zrobić ,manicure,pedicure? ??
~ES napisał(a): polecam salon efect na Piaskowej, trafiłam tam przypadkowo, zrobiłam paznokcie u Niny ponad rok temu. Kobieta zrobiła na mnie ogromne wrażenie swoim pozytywnym usposobieniem i podejściem do klienta a przede wszystkim ogromną wiedzą jaką posiada na temat paznokci. Do swojej pracy podeszła zaangażowaniem, wykonała ją sumiennie, starannie i w ekspresowym tempie. Zrobiła mi paznokcie w "godzinkę -piętnaście" przez kolejne dni po zabiegu spoglądałam i podziwiałam swoje dłonie. Nie mogłam się nacieszyć że mam tak piękne dłonie, których nie musiałam już chować do kieszeni. Obecnie nadal korzystam z usług tej Pani, Wiem, że ona sprowadza żele najwyższej jakości z Kanady i organizuje szkolenia na które zjeżdżają się dziewczyny z całego świata. Cieszę się bardzo, że mamy kogoś takiego w Bolesławcu :) Polecam całym sercem!