Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~Agata niezalogowany
9 marca 2011r. o 22:24
~ napisał(a):
~ napisał(a): mogę ci polecić Ninę z Efect'u śliczne paznokcie robi i szybciutko! nawet widziałam, gdzieś ich reklame na bolec.info wejdzna galerię i zobacz jej prace. Na pewno nie polecam i bardzo odradzam agatę, która się tu ogłasza od czasu do czasu! szkoda nawet te 40 zł co woła!
Agata oglasza sie teraz jako Jolka.

czy komuś sie tu w głowie poprzewracało nigdy sie nie ogłaszałam jako Jolka i tak na marginesie to nie ładnie ze strony konkurencji tak jechać po mojej osobie.Serdecznie zapraszam do Salonu fryzur na Sierpnia 80,paznokcie żelowe 60 zł przedłużenie rzęs rzęsami jedwabnymi 80 zł gwarancja 1 tydzień
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4218
#zofka nieaktywny
9 marca 2011r. o 22:32
A gdzie mogę zrobić ,manicure,pedicure? ??
~ niezalogowany
10 marca 2011r. o 10:19
~monia napisał(a): polecam p.Bożenkę,która ogłasza się na bolec info robi paznokcie w salonie,jestem bardzo zadowolona,polecam
A ja nie jestem bo robi dluuugo,niedokladnie i podchodzi powietrze.Za ta sama cene zrobilam paznokietki w Magnolii na1 Maja w godzinke.Pani jest wyjatkowo dokladna i ma rozne wzory do wyboru wiec nie trzeba liczyc na wyobraznie stylistki jesli samemu nie ma sie pomyslu.
~kaśka niezalogowany
10 marca 2011r. o 11:30
zofka napisał(a): A gdzie mogę zrobić ,manicure,pedicure? ??

Całkiem niedawno dostałam właśnie w prezencie od chłopaka zabieg manicure i pedicure w Golden Line Day Spa na Piaskowej i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolona. Nie pamiętam kiedy miałam tak gładziutkie stopy, dziewczyna która tam pracuje jest konkretna i dokładna a przede wszystkim miła:) polecam:)
~!! niezalogowany
10 marca 2011r. o 11:37
~ES napisał(a): polecam salon efect na Piaskowej, trafiłam tam przypadkowo, zrobiłam paznokcie u Niny ponad rok temu. Kobieta zrobiła na mnie ogromne wrażenie swoim pozytywnym usposobieniem i podejściem do klienta a przede wszystkim ogromną wiedzą jaką posiada na temat paznokci. Do swojej pracy podeszła zaangażowaniem, wykonała ją sumiennie, starannie i w ekspresowym tempie. Zrobiła mi paznokcie w "godzinkę -piętnaście" przez kolejne dni po zabiegu spoglądałam i podziwiałam swoje dłonie. Nie mogłam się nacieszyć że mam tak piękne dłonie, których nie musiałam już chować do kieszeni. Obecnie nadal korzystam z usług tej Pani, Wiem, że ona sprowadza żele najwyższej jakości z Kanady i organizuje szkolenia na które zjeżdżają się dziewczyny z całego świata. Cieszę się bardzo, że mamy kogoś takiego w Bolesławcu :) Polecam całym sercem!

FAJNIE TAK CHWALIĆ SAMĄ SIEBIE ;D HAAHAA wstyd Pani Ninooo!!już nawet tak Pani szuka klientek !!!
~Jolka3105 niezalogowany
10 marca 2011r. o 13:35
tak dla sprostowania..
AGATA I JOLKA to całkiem dwie inne osoby. I ja i Pani Agata się tutaj ogłaszamy i nie mamy ze sobą nic wspólnego.
A zawiść ludzka nie zna granic. Każdy ma inną kosmetyczkę, fryzjerkę, czy stylistkę paznokci. Jedne Panie będą zadowolone z prac moich czy Pani Agaty, a inne będą nas odradzały. Jeśli się same drogie Panie nie przekonacie, to sie nie dowiecie.
Pozdrawiam serdecznie
~ niezalogowany
13 marca 2011r. o 19:20
szukam kontakty z panią Kasią S.m która robiła paznokcie w budynku w którym jest też fryzjer i eko, niedaleko ZUSu. Gdzie można ją znaleśc? Robi jeszcze paznokcie?
~grymouse niezalogowany
16 marca 2011r. o 10:50
Masakra! serdecznie odradzam wszystkim panią Wioletę z salonu presige na dolnych młynach, to co mi zrobiła z włosami trudno nazwać fryzurą, mam krótkie włosy tak mi je wystrzępiła i narobiła ogromnych schodów, nic nie jest równo, chyba robiła to z zamkniętymi oczami, nigdy w życiu nikt mi tak nie spieprzył fryzury, po prostu żenada, i ona się nazywa fryzjerem?No ale czego tu się spodziewać jak cała usługa trwała jakieś 20 min. Daję wieeelki minus , żal mi takich ludzi, odradzam wszystkim
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza