Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

6371
#Marta1304 nieaktywny
8 marca 2011r. o 21:35
Studio Urody A2, Ulica Komunty Paryskiej:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ziemianka niezalogowany
8 marca 2011r. o 22:30
~Bolesławianka napisał(a): hej ;)
Czy któraś z Was ( dziewczyny ) robi może paznokcie żelowe u jakiejś prywatnej osoby? Tanio i dobrze?
Możecie kogoś polecić?:)
Z góry dziękuję ;)

pani Gosia z mickiewicza robi w domu zelowe i akrylowe ma stanowisko u fryzjera...ja u niej robie i jestem zadowolona nie sa grube i ladnie sie trzymaja :) 50 zl
~Kasia B. niezalogowany
9 marca 2011r. o 7:46
Jezeli chodzi o kosmetyke to ja polecam dziewczynę ze Starzyńskiego w salonie Glamour. Obok Rafaello. Jest tam w sumie od niedawna, ale zna sie na rzeczy, bardzo ladnie robi i jest bardzo mila:) .
Robilam tam i paznokietki i rzęski doczepiane i stale robie tam brewki - jestem bardzo zadowolona!
~ niezalogowany
9 marca 2011r. o 9:45
~ napisał(a): mogę ci polecić Ninę z Efect'u śliczne paznokcie robi i szybciutko! nawet widziałam, gdzieś ich reklame na bolec.info wejdzna galerię i zobacz jej prace. Na pewno nie polecam i bardzo odradzam agatę, która się tu ogłasza od czasu do czasu! szkoda nawet te 40 zł co woła!
Agata oglasza sie teraz jako Jolka.
~:) niezalogowany
9 marca 2011r. o 11:46
Nina z Efectu hmmm może i robi ładne paznokcie,ale na pewno są nie trwałe...jej była już chyba pracownica Kamila robiła idealne pazurki godne polecenia...Aaaa i w ich salonie zawsze śmierdzi papierochami bleee ... :/
~ niezalogowany
9 marca 2011r. o 15:29
Czy wie ktoś co się dzieje z panią Kasią S, która przyjmowała przy eko niedaleko kościola u Bobra? (nie wiem jaka to ulica). I czy nadal robi paznokcie?
~monia niezalogowany
9 marca 2011r. o 18:19
polecam p.Bożenkę,która ogłasza się na bolec info robi paznokcie w salonie,jestem bardzo zadowolona,polecam
~ES niezalogowany
9 marca 2011r. o 19:46
polecam salon efect na Piaskowej, trafiłam tam przypadkowo, zrobiłam paznokcie u Niny ponad rok temu. Kobieta zrobiła na mnie ogromne wrażenie swoim pozytywnym usposobieniem i podejściem do klienta a przede wszystkim ogromną wiedzą jaką posiada na temat paznokci. Do swojej pracy podeszła zaangażowaniem, wykonała ją sumiennie, starannie i w ekspresowym tempie. Zrobiła mi paznokcie w "godzinkę -piętnaście" przez kolejne dni po zabiegu spoglądałam i podziwiałam swoje dłonie. Nie mogłam się nacieszyć że mam tak piękne dłonie, których nie musiałam już chować do kieszeni. Obecnie nadal korzystam z usług tej Pani, Wiem, że ona sprowadza żele najwyższej jakości z Kanady i organizuje szkolenia na które zjeżdżają się dziewczyny z całego świata. Cieszę się bardzo, że mamy kogoś takiego w Bolesławcu :) Polecam całym sercem!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza